Houten frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek gebroken wit met 85 x 85 mm houten frame

EUTR

Productnummer: NZ13004-2000-5000-GW   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2020

€ 1069,00 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 35,46 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek gebroken wit met 85 x 85 mm houten frame

  • Inclusief op maat gezaagd Douglas hout pakket
  • Inclusief Pergola Kits
  • Inclusief Coolfit Harmonicadoek gebroken wit
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek gebroken wit met 85 x 85 mm houten frame

Kies voor dit houtenframe met schaduwdoek als u op zoek bent naar een ruime pergola. De maat van het schaduwdoek is 200B x 500L. Hiermee bedekt u een groot gedeelte van uw tuin met schaduw. Het handige aan dit schaduwdoek is dat het in- en uitschuifbaar is. Dus wanneer u behoefte heeft aan zon dan schuift u hem in en met behoefte aan schaduw dan schuift u hem gemakkelijk weer uit. Het zeil schuift over de lengte kan van het frame. De kleur van dit schaduwdoek is gebroken wit, wanneer u tuinmeubelen in dezelfde kleur heeft zal dit zorgen voor een stijlvolle look in uw tuin.

Materiaal

Ons A-kwaliteit Lariks Douglas hout is de basis voor deze Pergola. De staanders zijn 8,5 cm breed en 8,5 cm dik en dit zorgt voor een stevig frame om uw schaduwdoek aan te bevestigen. Het schaduwdoek houdt 90% van alle UV straling tegen. Het frame bestaat uit 6 staanders waarvan 4 hoekpalen en 2 tussenpalen. Er worden 6 liggers bij geleverd. De staanders zijn 3 meter lang waarvan wij adviseren om 50 cm in de grond te plaatsen voor optimale stevigheid. Wanneer u deze mogelijkheid niet heeft, omdat u de pergola op een vlonder of dakterras wil plaatsen gebruik dan onze pergola kit vloer elementen, zodat u de pergola aan de grond kan verankeren.

Maat

Het frame is de basis waarin uw schaduwdoek komt te hangen. De binnenmaat van het Lariks Douglas frame is 210 x 500 cm en de buitenmaat is 227 cm bij 517 cm. 

Kit

Bij dit gehele pakket worden ook de 6 pergola hoek elementen meegeleverd. Hierdoor verbindt u de hoeken mooi met elkaar zonder dat de zichtbaar is vanaf de buitenkant. De kleur van deze Nesling hoek elementen is met poeder gecoat zwart dit zorgt ervoor dat het staal langer goed blijft. Doordat de hoek elementen niet zichtbaar zijn aan de buitenkant krijgt u een trendy open look. Kleur

De combinatie van het Lariks Douglas hout met het schuifbare zeil in de kleur gebroken wit zal een gave uitstraling hebben in uw tuin. Had u een andere kleur in gedachte? Ook hebben wij de kleur Antraciet en zandkleur.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Schets Pergola NeslingHouten frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek gebroken wit en 85 x 85 mm houten frame - Meest verkocht EUTR   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)
€ 1069,00 per stuk incl. btw