Houten frame 370 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

EUTR

Productnummer: NZ13008-3700-5000-antraciet   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 1.569,00 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten frame 370 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

  • Inclusief op maat gezaagd Douglas hout pakket
  • Inclusief Pergola Kits
  • Inclusief Coolfit Harmonicadoek zandkleur
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten frame 370 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Maak een eigen frame voor uw antraciet kleur schaduwdoek met deze set van Nesling. Deze set bevat alle staanders en liggers voor het frame van het schaduwdoek inclusief het schaduwdoek zelf. Het schaduwdoek met de kleur antraciet van Nesling heeft een afmeting van 370B x 500L cm. Hiermee maakt u een ontzettend ruime overkapping die zorgt voor schaduw in uw tuin. Het doek is een harmonicadoek, dit zorgt ervoor dat hij gemakkelijk naar uw wens open en dicht te doen is. Dit is de grootste maat Stand Alone schaduwdoek set van Nesling.

Materiaal

Het enorme doek van 3,7 meter breed en 5 meter lang weegt nogal en daarom worden er 6 robuuste staanders meegeleverd. Elk van deze staanders is 11 cm dik en 11 cm breed en 300 cm lang. Daar bovenop plaatst u de 4 liggers. Al het hout van deze Pergola is hoog kwaliteit Lariks Douglas en is een veel gebruikte constructie hout. De staanders moet u wel zo’n 50 cm in de grond verankeren voor de ultieme stevigheid van het frame. Natuurlijk kan u ook kiezen om de pergola staander kit te gebruiken.

Maten

Het frame krijgt een uiteindelijke binnenmaat van 3,8 meter breed en 5 meter lang en een buitenmaat van 4,02 meter breed en 5,22 meter lang.

Kit

Bij deze Stand Alone set van Nesling worden ook 6 hoekelementen meegeleverd in een kit. Dit alles om de constructie nog sterker en netter te laten lijken.

Kleur

Is dit niet helemaal uw kleur of maat? Wij hebben meerdere maten en kleuren beschikbaar! Altijd met een snelle levering door het hele land van Limburg tot aan Friesland.
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Schets Pergola Nesling Houten frame 370 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet en 85 x 85 mm houten frame - Meest verkocht EUTR   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)
€ 1.569,00 per stuk incl. btw