Pergola

Pergola

pergola plaatsen tips

U gaat zelf een pergola bouwen? Kies hier de beste houtsoorten en de mooiste ontwerpen. Ga voor een eenvoudig te plaatsen kant-en-klaar pergola, een doe-het-zelf pakket of ontwerp een eigen model en maak gebruik van onze palen en metalen verbindingen. De basis van een pergola bestaat uit palen en balken van eiken, lariks douglas, geïmpregneerd hout of hardhout. Kies voor 9x9 cm palen of iets dikker bij grotere tuinen. Wilt u zelf uw pergola samenstellen, bekijk dan onze los pergola hout.

Wij bezorgen alle materialen voor een pergola in heel Nederland en Vlaanderen. Naast houten palen en balken leveren we stalen hoekverbindingen en zelfs bijpassende klimplanten. Bent  

 

Een pergola bouwen is meer dan alleen maar twee palen in de grond. Hoe u efficient en met succes een pergola bouwt leest u in onze klustip pergola maken

In aflevering 30 van GaderoTV laat Henk Jan zien hoe u snel een pergola bouwt met lariks douglas palen en metalen verbindingselementen.

In aflevering 70 gaan we een stapje verder en ziet u hoe we een robuuste eiken houten pergola bouwen.

Voor nog meer groen in uw tuin, kunt u bij ons ook stalen trellis bestellen die u laat beklimmen met langbloeiende of groenblijvende klimplanten. Tevens vindt u in onze webshop sedum groene daken en kant en klaar hagen.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode