Betonpoer Wit Grijs afgeschuind 18 x 15 x 50 cm Aanbieding

Productnummer: DE13229 Hoogteverstelling plaat los bij te bestellen   |   Geschikt voor 12x12 en 15x15 cm palen 1

€ 19,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 40 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonpoer Wit Grijs afgeschuind 18 x 15 x 50 cm Aanbieding

  • Kant-en-Klaar en Zeer betaalbaar
  • Mooi glad beton
  • Keuze uit RVS of verzinkt stelplaatje bijbestellen
  • Prefab betonpoer
  • Stelplaatje alleen voor staanders vanaf 12x12 cm geschikt

Betonpoer Wit Grijs afgeschuind 18 x 15 x 50 cm Aanbieding

Zoekt u een goedkope betonpoer? Deze wit grijze prefab betonpoer is van glad beton en wordt geleverd (let op) exclusief in hoogte te verstellen plaatje en draadeind van verzinkt staal. Deze betonvoet loopt taps toe (boven 15 x 15 cm onder 18 x 18 cm) en en is ideaal voor het funderen van uw overkapping houten veranda. Gebruik deze betonvoet bij het plaatsen van lariks douglas staanders of geïmpregneerde palen van bijvoorbeeld 11.5 x 11.5 cm, 12 x 12 cm, 14 x 14 cm of 15 x 15 cm. Zet deze wit grijze betonnen voet in een zak snelcement en/of op een ingegraven stoeptegel. De prijs van de betonpoer is inclusief wegwerppallet.

Betonpoer plaatsen

Let op! Plaats de palen 100% haaks voor een stevig constructie. Het bijpassende plaatje van verzinkt staal of RVS (los bij te bestellen) heeft een afmeting van 10 x 10 cm groot en beschikt over een schroefgat van 1.5 cm geschikt voor een m16 draadeind van 7.8 cm die tevens wordt meegeleverd. Het hoogteverstellings plaatje beschikt tevens over 4 gaten in de hoeken met een grote van 1 cm. Deze complete betonpoer set is de perfecte oplossing en is vele malen beter geschikt dan bijvoorbeeld een ijzeren paalvoet. Zorg altijd voor schuine schoren in uw houtbouw project. Omdat het plaatje 100 x 100 mm is adviseren we staanders van minimaal 11.5 cm dikte te kiezen en maximaal 15 cm dikte palen.

Profiteer nu van deze lage prijs A-kwaliteit betonpoer! Bestel samen met deze betonvoet uw lariks douglas bouwhout.

Stevige basis

Om er voor te zorgen dat deze betonpoer van 50 cm hoog niet kan zakken besteld u snelcement. Schakel bij ingewikkelde en zwarte houtbouw projecten experts in voor berekeningen van maximaal draaggewicht. Met name bij overkappingen en schuren met puntdaken en dakpannen kan het gewicht fors oplopen. U kunt een verzinkt of RVS stelplaatje (hoogteverstelling) los bijbestellen. Verzinkt is sterker dan RVS maar kan licht oxideren. Bestel nu uw betonnen paalfundering samen met uw bouwhout bij de grootste houthandel van de Benelux.

Meebestellen bij betonpoer

Vergeet niet 4 stuks houtdraadbouten of 4 flenskopschroeven met Torx kop mee te bestellen. Hiermee maakt u het plaatje vast aan uw staander. Kies de lengte 8 cm en boor deze voor met een 3.5 mm boortje, zodat de bout of schroef niet te ruim zit!

 


Vragen & antwoorden over dit product

wat is de draadmaat van de ingestorte draadbus M6 M8 M10 of M12?

M16 draadeinden passen in de bus.

Goedemiddag Het is mij niet helemaal duidelijk wat er nu bij de witte betonpoer zit. Geen stelplaat maar wel een draadeind? Heb ik dat goed begrepen?

Geen stelplaat, bij het hoogteverstelling setje zit de draadeind. 

Er wordt geadviseerd de poeren in te storten met o.a. snelcement/beton. Kan dit ook gewone betonmortel zijn?

Jawel, zolang uw betonpoeren maar niet zakken in de grond of scheef gaan staan. Plaats in de bodem bij voorkeur een oude stoeptegel waterpas.

Ik wil de betonpoer voor een carport gebruiken, echter met een dikkere draadeind. Kan ik zelf de poeren verder uitboren met een betonboor zonder de poeren te beschadigen? (bijv. scheuren)

Niet aanbevolen! Kies een andere betonpoer is mijn advies. 

Is de Betonpoor grijs 15 bij 17en 60 hoog met hoogte verstelling ook geschikt voor een Kapschuur met achterkant dicht en een dichte zijkant en een dakconstrutie met dakpannen ?

Ook bij staanders waar in hoeken waar u dichte wanden heeft raden wij betonpoeren aan. Zo staan uw palen stevig. Voeg hier aan weerszijden betonnen opsluitbanden toe, plaats hier uw wanden op. Kies minimaal voor onze 6x20x100 cm betonbanden. 

kan ik deze betonpoeren gebruiken voor een carport,en is het nodig na het ingraven hem in de beton vast te zetten?

De betonpoeren zijn te gebruiken voor een carport, de palen dienen dan echter niet te dik te zijn voor het voetje. Let op: het voetje dient u los bij te bestellen en vindt u bij de bijbehorende producten. U plaatst de poer in een zak snelcement, bij voorkeur op een ingegraven stoeptegel.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Dicht en glad beton. Mike

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Betonpoer Wit Grijs afgeschuind 18 x 15 x 50 cm Aanbieding Betonpoer Wit Grijs 18 x 15 x 50 cm Afgeschuind - Tijdelijke Aanbieding Hoogteverstelling plaat los bij te bestellen   |   Geschikt voor 12x12 en 15x15 cm palen Op voorraad
€ 19,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt