Overkapping plat dak Oslo L Type 1 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm

Productnummer: DE12048 Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer rond   |   Gedroogd en geschaafd hout

€ 2394,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 79,44 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Betonpoeren
Daktrim
Daktrim
Wegzakpreventie
Wegzakpreventie
SamenstellingSluiten
  • € 2394,95StandaardproductOverkapping plat dak Oslo L Type 1 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping plat dak Oslo L Type 1 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm

  • Alles reeds op maat gezaagd, snel te plaatsen
  • Glad geschaafd en gedroogd Lariks Douglas hout
  • Inclusief EPDM Dakbedekking en Dakdoorvoer rond
  • Gratis bezorging in heel Nederland en Vlaanderen
  • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf sets, wel besparing op montage-uren

Overkapping plat dak Oslo L Type 1 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm

U wenst een zeer luxe terrasoverkapping met plat dak van glad geschaafd en teruggedroogd Lariks Douglas hout? U heeft smaak! Deze trendy Oslo L type 1 Lariks / Douglas overkapping van 478 x 380 x 272 cm met plat dak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne Lariks Douglas overkapping is perfect wanneer u tijdens de zomer heerlijk wilt genieten van het buitenleven en van uw tuin. 

Afmetingen prefab terrasoverkapping Oslo L type 1

Overkapping Oslo L type 1 met plat dak van geschaafd Lariks Douglas hout wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Perfect voor de handige doe-het-zelver. De diepte van dit schitterende buitenverblijf met plat dak is 3.8 meter, de breedte is 4.78 meter en de hoogte is 2.72 meter. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks overkapping is 440 x 327 cm. De vrije doorgangsmaat aan beide zijkanten tussen de staanders bedraagd 298 cm en aan de voorkant 198 cm. 

Dit zeer complete bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, boeidelen rondom en 16 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het platte dak van de overkapping bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat, dit oogt veel chiquer dan houten dakplaten. Overkapping Oslo L type 1 478 x 380 x 272 cm met plat dak wordt standaard geleverd inclusief EPDM rubberfolie en een ronde dakdoorvoor voor een goede afwatering van hemelwater. EPDM dakbedekking is een zeer sterke rubber folie en erg geschikt voor platte en licht hellende daken. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Tips

U kunt deze houten lariks / douglas overkapping Oslo L type 1 uitbreiden met dichte potdekselwanden, diverse dakbedekkingen, hekwerk balustrade en / of een dicht tuinhuis gedeelte maken inclusief deur en raam. De zijwanden en achterwanden plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een langere levensduur en stevige constructie. Behandel de Lariks Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Monteer de 6 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren. 

Exclusief potdekselwanden, deze zijn los bij te bestellen of bekijk de andere modellen zoals de populaire Oslo L type 2 waar dit inbegrepen is (aanbevolen).

Bestel ook vloer en/of meubels

Bestel ook een vloer mee van steen, bijvoorbeeld onze populaire abbey stones of betontegels in bijvoorbeeld 50x50 of 60x60 cm grijs of zwart. U kunt natuurlijk ook een vloer van lariks douglas vlonderplanken of hardhout vlonderdelen met of zonder groeven kiezen. Tot slot bieden wij een trendy collectie wicker en houten loungesets en tuintafels van steigerhout, hardhout, staal en lariks aan. Kortom, Gadero hout is uw adres voor uw complete buitenverblijf.

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 5x4, Overkapping 5x4, Overkappingen Lariks Douglas Bezaagd

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Is dit niet de afmeting waar u naar zocht of niet de juiste kleur? Wij voeren het model platdak oslo overkappingen in de maat L en XL beide in een blanke wanden variant en een zwarte wanden variant. Klik hier voor alle Oslo overkappingen met plat dak.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Basis Model overkapping oslo type 1Overkapping plat dak Oslo L Type 1 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer rond   |   Gedroogd en geschaafd hout Ruim op voorraad
€ 2394,95 per stuk incl. btw