Sus Line 500 - LED Wandlamp 24V Suslight

Productnummer: SL27029   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 6 meter   |   IP Waarde: IP66

Voor- en nadelen van Sus Line 500 - LED Wandlamp 24V Suslight

  • 24V Quick-Safe Connect Systeem Suslight
  • 12 stuks OSRAM Highpower LED lampjes
  • Laag Verbruik 4,0 Watt
  • Uniek smal ontwerp met brede lichtuitstraling

Sus Line 500 - LED Wandlamp 24V Suslight

De Sus Line 500 is een uniek ontworpen LED armatuur met een gepoedercoate aluminium behuizing en is de perfecte lichtbron voor in een moderne overkapping, serre of langs een dakrand voor het uitlichten van gevels. Dankzij het smalle formaat van 50 cm lang en ca. 4 cm breed en de ijzersterke bevestigingsbeugels is de Sus Line 500 LED wandlamp overal eenvoudig te plaatsen / monteren. Door het smalle ontwerp is de Sus Line 500 ook eenvoudig ontzichtbaar weg te werken en goed inzetbaar voor het uitlichten van moderne maar ook voor monumentale gebouwen. De moderne en smalle LED lichtbak is daarnaast ook perfect op de grond te plaatsen voor het accentueren en verlichten van breed uitgezette beplanting. 

LED Wandlamp

Deze Line 500 LED wandlamp beschikt over 12 stuks Osram Highpower LED's (Warm White) lampjes wat zorgt voor warm sfeervol licht (2700K - Warm White). Door het lage stroomverbruik van slechts 40 Watt is deze LED Wandarmatuur ook uiterst energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiëntte LED wandlamp heeft lichtbereik van maar liefst 6 meter ( 392 lumen). De straalhoek van deze moderne LED wandarmatuur bedraagt 60°. De Sus Line 500 heeft een IP waarde van IP66, wat inhoud dat de wandlamp voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Wandlampen

De Sus Line 500 van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze uniek smalle wandlamp eenvoudig aan op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Line 500 heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Quick-Safe Connect systeem

Meerdere LED wandlampen in een overkapping of langs een dakrand monteren? Let op! Per wandlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodige T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere wandlampen in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten wandlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accesoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED wandlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED wandlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Quick-Safe Connect Systeem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Brede lichtuitstraling Sus Line 500 LED wandlamp Suslight 24V Sus Line 500 - LED Wandlamp 24V Suslight   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 6 meter   |   IP Waarde: IP66 Op voorraad
€ 139,75 Per stuk incl. BTW