Sus Reverso - LED Wandlamp 24V Suslight

Productnummer: SL27025   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 2 x 3 meter   |   IP Waarde: IP65

Voor- en nadelen van Sus Reverso - LED Wandlamp 24V Suslight

  • 24V Quick-Safe Connect Systeem Suslight
  • 18 stuks SAMSUNG LM281B LED lampjes
  • Schijnt zowel naar boven als naar beneden
  • Laag Verbruik 4,0 Watt

Sus Reverso - LED Wandlamp 24V Suslight

De Sus Reverso is een rechthoekig vormgegeven moderne LED Wandlamp van Suslicht wat beschikt over een zwart gepoedercoate aluminium behuizing. Deze moderne 24 Volts zwarte LED wandlamp is 10 cm breed, 13,6 cm hoog en slechts 5,4 cm diep. Deze waterdichte LED Wandlamp beschikt over een IP Rating van IP65 en monteert u dus zonder problemen buiten als sfeerlicht. Door zijn modern en smal ontwerp is deze zwarte LED wandlamp voor buiten perfect te plaatsen als sfeerverlichting op een schutting, schanskorf, gevel van uw huis of in een overkapping. 

Deze moderne zwarte LED wandlamp voor buiten beschikt over 9 stuks energiezuinige Samsung LM281B LED lampjes aan zowel de boven- als de onderkant, waardoor het warme sfeervolle licht zowel zowel naar boven als naar beneden schijnt. Deze krachtige Up en Down LED wandlamp zorgt voor een unieke lichtbeeld en ruimtelijk gevoel. De buiten wandlamp is zo ontworpen dat de lichtbron niet direct in het zicht zit waardoor u niet verblind wordt. De straalhoek van deze moderne LED wandarmatuur bedraagt 2 x 120°. 

LED Wandlamp

Deze Sus Reverso beschikt over 18 stuks Samsung LM281B LED lampjes wat zorgt voor warm sfeervol licht (2700K - Warm White). Door het lage stroomverbruik van slechts 4,0 Watt is deze LED Wandlamp ook energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiëntte LED wandlamp heeft lichtbereik van 2 x 3 meter ( 438 lumen). De Sus Reverso heeft een IP waarde van IP65, wat inhoud dat de wandlamp voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Wandlampen

De Sus Reverso van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze wandlamp eenvoudig aan op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Reverso Wandlamp heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Quick-Safe Connect systeem

Meerdere LED wandlampen aan een schutting, gevel of in een overkapping monteren? Let op! Per wandlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodige T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere wandlampen in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten wandlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accesoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED wandlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED wandlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Quick-Safe Connect Systeem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Up-Down LED Wandlamp Sus Reverso LED Wandlamp 24V Suslight Sus Reverso - LED Wandlamp 24V Suslight   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 2 x 3 meter   |   IP Waarde: IP65 Op voorraad
€ 112,45 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!