Tuinhuisjes

Tuinhuisjes

Wij leveren onder veilige Thuiswinkel Servicegaranties houten tuinhuisjes van bekende merken als Karibu en Tuindeco. Kies uit trendy tuinhuisjes met overkapping tot blokhutten die bedoeld zijn als berging voor in de tuin. Naast goedkope vurenhouten tuinhuisjes leveren we ook luxe prefab Lariks Douglas blokhutten. Wij bezorgen op elke plaats in Nederland en Vlaanderen bij u voor de deur. Haast? Overweeg dan onze reeds geïmpregneerde blokhutten, deze zijn al behandeld en direct leverbaar. U wilt uw blokhut verven in bijvoorbeeld wit, grijs of antraciet? Dan adviseren we de grondverf spuit optie toe te voegen aan uw order. U hoeft uw prefab houten tuinhuis dan alleen nog maar 1 keer af te lakken. Ontdek Gadero, al meer dan 10 jaar uw partner in A-merk tuinhuisjes. Keuze uit meer dan 1000 modellen. Supersnel een blokhut kopen? Ontdek Blokhut DIRECT.

Naast onze prefab tuinhuisjes kunt u van ons Geïmpregneerd hout of Lariks Douglas bouwhout ook een blokhut op maat bouwen. Tevens leveren wij allerlei soorten dakbedekking en betonpoeren voor funderingen voor maatwerk tuinhuizen. 

Ontdek het gemak van een blokhut kopen online. Kies uit meer dan 1000 tuinhuizen met overkapping of goedkope bergruimtes voor uw tuinspullen. Kies bij Gadero uit tuinhuisjes met of zonder luifel van bekende merken zoals Karibu en Tuindeco. 

Advies voor blokhut kopen

Voordat u een blokhut aanschaft zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Zo is het belangrijk dat het tuinhuis in uw tuin past. Daarnaast dient u rekening te houden met de wanddikte en de vorm van de blokhut. In deze blog hebben wij 10 tips op een rij gezet voor de aankoop van een blokhut, zodat u goed geïnformeerd overgaat tot de aankoop van uw tuinhuis of blokhut. 

Tips voor blokhut plaatsen

Bekijk ook onze Doe-het-zelf video vol algemene tips voor het plaatsen van een tuinhuisje.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode