Sus Square White - LED Wandlamp 24V Suslight

Productnummer: SL27026   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 2 x 3 meter   |   IP Waarde: IP65

Voor- en nadelen van Sus Square White - LED Wandlamp 24V Suslight

  • 24V Quick-Safe Connect Systeem Suslight
  • 24 stuks hoogwaardige SAMSUNG LED lampjes
  • Schijnt zowel naar boven als naar beneden
  • Laag Verbruik 4,0 Watt

Sus Square White - LED Wandlamp 24V Suslight

De Sus Square White is een hoogwaardige 24 Volt LED Wandlamp van Suslight wat beschikt over een modern en strak design met een wit gepoedercoate behuizing. Deze moderne witte LED wandlamp is 11 cm breed, 12,5 cm diep en 9 cm hoog. Deze waterdichte LED Wandlamp beschikt over een IP waarde van IP65 en monteert u dus zonder problemen buiten aan een gevel van een huis, schutting, schanskorf of aan de binnenkant van een overkapping of buitenkamer. Door de fraaie witte kleur is deze LED wandlamp ook perfect te combineren met witte elementen in uw tuin.

Deze moderne LED wandlamp met een witte coating voor buiten beschikt over 12 stuks energiezuinige Samsung LED lampjes aan zowel de boven- als de onderkant, waardoor het warme sfeervolle licht zowel zowel naar boven als naar beneden schijnt. Deze Up en Down LED wandlamp zorgt daardoor voor een unieke lichtbeeld en ruimtelijk gevoel. De buiten wandlamp is zo ontworpen dat de lichtbron niet direct in het zicht zit waardoor u niet verblind wordt. De straalhoek van deze moderne LED wandarmatuur bedraagt 2 x 120°. Door 2 verstelbare plaatjes / reflectoren die zijn verwerkt in de wandlamp zijn de straalhoeken onderling zelf nog naar wens aan te passen. 

LED Wandlamp

Deze Sus Square White wandlamp beschikt over 24 stuks Samsung LED lampjes wat zorgt voor warm sfeervol licht (2700K - Warm White). Door het lage stroomverbruik van slechts 4,0 Watt is deze LED Wandlamp ook energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiëntte LED wandlamp heeft lichtbereik van 2 x 3 meter ( 476 lumen). De Sus Square White heeft een IP waarde van IP65, wat inhoud dat de wandlamp voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Wandlampen

De Sus Square White van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze wandlamp eenvoudig aan op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Square White Wandlamp heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

Deze moderne wit gepoedercoate Sus Square LED wandlamp is tevens verkrijgbaar in andere kleuren waaronder zwart, aluminium en roest. Kijk bij de alternatieve wandlampen onderaan deze pagina of onder de categorie wandlampen.

24V Quick-Safe Connect systeem

Meerdere Sus Square Wandlampen aan een schutting, gevel of in een overkapping monteren? Let op! Per wandlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodige T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere wandlampen in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten wandlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accesoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED wandlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED wandlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Quick-Safe Connect Systeem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Up-Down LED Wandlamp Sus Square White LED Wandlamp 24V Suslight Sus Square White - LED Wandlamp 24V Suslight   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 2 x 3 meter   |   IP Waarde: IP65 Op voorraad
€ 122,45 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!