Sus Tube - LED Wandlamp 230V Suslight

Productnummer: SL27045   |   Energielabel A+   |   Lichtbereik: 2 x 8 meter   |   IP Waarde: IP65

€ 157,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Sus Tube - LED Wandlamp 230V Suslight

  • Moderne Up-Down LED Wandlamp
  • 2 stuks A-kwaliteit Cree LED Lampen
  • 230 volt / 15 Watt
  • Zwart gepoedercoate aluminium behuizing

Sus Tube - LED Wandlamp 230V Suslight

De Sus Tube is een moderne maar krachtige LED wandlamp op 230V van Suslight. Het tijdloze ontwerp in combinatie met de fraai zwart gepoedercoate bezuiding maakt de Sus Tube een wandlamp die u als eyecatcher monteert aan de gevel van uw woning. Deze zwarte moderne Wandlamp met een buisvormig design beschikt zowel aan de boven als aan de onderkant over een A-kwaliteit Cree LED Lamp wat zorgt voor een sfeervol maar lichtopbrengst met een lichtbereik van 2 x 8 meter. 

LED Verlichting Wandlamp 230 Volt

Het sfeerlicht van deze 230 Volt Up en Down LED wandlamp schijnt door het ontwerp zowel naar boven als beneden wat zorgt voor een uniek lichtbeeld op uw gevel en geeft een ruimtelijk gevoel. De buiten wandlamp is zo ontworpen dat de lichtbron niet direct in het zicht zit waardoor u niet verblind wordt. De straalhoek van deze moderne LED wandarmatuur bedraagt 2 x 100°.  Deze 15 Watt LED wandlamp is ondanks zijn goede lichtkwaliteit energie efficiënt. 

De Sus Tube - 230 Volt LED Wandlamp van Suslight wordt standaard geleverd met lichtsnoer met stekker van ca. 160 cm lang en is daarmee eenvoudig aan te sluiten op 230V stopcontact. Deze cilindervormige moderne zwarte Wandlamp is met name erg geschikt voor plaatsing direct aan een gevel waar deze direct kan worden aangesloten aan het bestaande netspanning van 230 Volt van een woning. Wanneer u reeds speciale waterdichte grondkabels heeft geplaatst richting een tuinhuis, schuur of overkapping plaatst u de Sus Tube - 230 Volt ook eenvoudig aan zonder een transformator. 

Naast 230V LED Wandlampen vindt u hier ook diverse moderne wandlampen in een 24 Volt varriant waardoor deze ook eenvoudig geplaatst kunnen worden middels het Quick Safe Connect 24V laagspanning systeem van Suslight. Kijk voor 24V Wandlampen met LED verlichting van Suslight bij de alternatieven onderaan deze pagina. 

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert 230V LED wandlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED wandlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Quick-Safe Connect Systeem van Suslight geïllustreerd wordt.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Krachtige 230V LED Wandlamp Sus Tube - 230V LED Wandlamp Sus Tube - LED Wandlamp 230V Suslight   |   Energielabel A+   |   Lichtbereik: 2 x 8 meter   |   IP Waarde: IP65 Op voorraad
€ 157,45 Per stuk incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!