Keramische tegel Excluton Kera Nice 60x60x3cm

Productnummer: EX51700   |   Kleur-, kras- en slijtvast   |   Gaat een leven lang mee

€ 57,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische tegel Excluton Kera Nice 60x60x3cm

  • Kleur-, kras- en slijtvast
  • Bestand tegen vlekken, vorst en zuur
  • Ook geschikt voor uw dakterras of voor bij uw zwembad
  • Niet geschikt voor aftrillen
  • Niet geschikt voor uw oprit

Keramische tegel Excluton Kera Nice 60x60x3cm

Bent u op zoek naar een tuintegels waar u een leven lang plezier van kunt hebben zonder dat deze veel onderhoud nodig heeft? Dan bent u op zoek naar de Kera Nice 60x60x3cm van A-merk producent Excluton! Deze luxe terrastegels bieden vele voordelen door de manier waarop ze geproduceerd. De Kera Nice is gemaakt van 100% massief keramiek. Dit wordt gemaakt door verschillende lagen klei onder hoge druk samen te persen en op hoge temperatuur te bakken. Hierdoor ontstaat er een steenachtig materiaal met een hoge dicht- en hardheid. 

Eigenschappen van keramiek

Door de hoge dichtheid van deze tegels nemen ze geen vocht en vuil op en dit maakt ze zeer onderhoudsvriendelijk. Ook zijn de tegels kleurvast, wat betekent dat u nog jaren kunt genieten uw terras alsof deze nog nieuw is. Door de hoge hardheid van de tegels zijn ze kras- en slijtvast en zijn ze bestand tegen vlekken, vorst, zout en zuur. U kunt ze intensief gebruiken zonder dat ze beschadigen door bijvoorbeeld terrasmeubilair. En omdat ze ook erg maatvast zijn heeft u altijd een strak terras. Omdat de Kera Nice 60x60 met zijn 3 cm dikte relatief licht is, zijn ze ook geschikt voor uw dakterras en door hun stroefheid ook voor het gebied rondom uw zwembad. 

Keramische tegels leggen

Waar u op moet letten bij het aanleggen van keramische tegels is dat het zandbed voldoende stevigheid biedt. Wij raden u aan te werken met een ondergrond van 20 cm puin, daarop een laag stabilisatiezand van 8 cm en 1 cm straatzand om het afreien makkelijker te maken. Lees onze blog of bekijk bovenstaande video voor een uitgebreide stappenplan over het leggen van keramische tegels. Voeg voor u uw bestelling plaatst ook de extra benodigdheden, zoals zand, opsluitbanden, waterafvoer en voegmortel toe zodat u meteen aan de slag kunt!

Zoekt u de voordelen die keramiek u biedt, maar in een andere variant? Bekijk dan ons volledig assortiment Kera Full Body en Kera Twice. Wij leveren in heel Nederland, België en Duitsland binnen 1-7 werkdagen. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Excluton Kera Nice 60x60x3cm keramische terrastegel Keramische tegel Excluton Kera Nice 60x60x3cm   |   Kleur-, kras- en slijtvast   |   Gaat een leven lang mee Op voorraad
€ 57,94 Per m2 incl. BTW

MEGA Karibu actie! 10% korting in september.

Nog dagen uren en minuten!