Kera Twice van Excluton is het beste van 2 werelden. U krijgt het leg gemak van betontegels maar de uitstraling van luxe keramische tegels voor buiten. De Kera Twice tuintegels bestaan uit 3 cm beton en 1 cm keramiek. Het aanleggen van keramische tegels brengt veel kosten met zich mee. U moet namelijk een speciale fundering ofwel ondergrond hebben om keramische tegels in te leggen. Met de Kera Twice tuintegels van Excluton is dat verleden tijd. U bespaart dus op de kosten van een dure fundering. Dit zorgt voor een betaalbaar terras met een zeer luxe uitstraling. De Kera Twice tegels zijn geschikt voor een terras en looppad.

De Kera Twice keramische tegels is verkrijgbaar in 60 x 60 en 30 x 60 cm allebei in 4 cm dikte. De Kera Twice zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.

Levering in heel Nederland en Vlaanderen

Gadero is uw Excluton dealer voor keramische tegels voor buiten. Binnen 2 tot 7 werkdagen bezorgen we uw Kera Twice bestelling bij u thuis. Wij bezorgen onder andere in Almere, Friesland, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam, Groningen en in Den Haag.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!