Keramische tegel Excluton Kera Paris 90x90x3cm

Productnummer: EX00700   |   Vocht en vuil kunnen niet in de steen trekken   |   Luxe uitstraling

€ 95,64 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische tegel Excluton Kera Paris 90x90x3cm

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Kleur-, kras-, en slijtvast
  • Gaat een leven lang mee
  • Niet geschikt voor aftrillen
  • Niet geschikt voor uw oprit

Keramische tegel Excluton Kera Paris 90x90x3cm

De Kera Paris 90x90x3cm van A-merk fabrikant Excluton is de ideale tuintegel voor iedereen die op zoek is naar een tegel die zeer weinig onderhoud vereist, maar wel een levenlang meegaat! De Kera Paris is gemaakt van 100% massief keramiek, wat betekent dat de tegel bestaat uit klei dat onder hoge temperaturen wordt gebakken tot een keihard, steenachtig materiaal. Hierdoor is de steen zeer duurzaam en enorm sterk. Dit materiaal is volledig recyclebaar en het productieproces is niet schadelijk voor het milieu. U kiest dus voor een duurzame en milieuvriendelijk tegel. Maar keramiek biedt nog meer voordelen.

Voordelen van de eigenschappen van keramiek

Omdat deze terrastegels zeer hard gebakken zijn nemen ze geen vocht of vuil op. Dit maakt ze dus erg onderhoudsvriendelijk omdat schoonmaken vrijwel niet nodig is. Daarnaast zijn ze kras-, slijt- en kleurvast, waardoor ze amper kunnen beschadigen en uw terras of looppad er langer als nieuw uitziet. Ook zijn ze vlek-, vorst en zuurbestendig en gaan ze een leven lang mee. De Kera Paris 90x90x3 is relatief een stuk lichter dan de massieve keramische tegels van 4 cm dik en hierdoor ook zeer geschikt voor een dakterras. 

Leggen van keramische tegels

Wanneer u kiest voor keramische tegels is het van belang dat uw ondergrond stevig is. Wij raden dan ook een fundering aan van 20 cm puin, met daarop een laag stabilisatiezand van 8 cm en 1 cm straatzand, dit laatste om het afreien makkelijker te maken. Houd bij het aanleggen van het zandbed altijd rekening met het afschot en de waterafvoer van uw terras. Tril het zandbed af en leg de tegels met behulp van voegkruisjes om ervoor te zorgen dat de voegen overal gelijk zijn. Klop de tegels alleen af met een rubberen hamer en voeg ze tenslotte met voegmortel. Bekijk de bovenstaande video of lees onze blog voor een uitgebreide uitleg en meer handige klustips!

Hebben de vele voordelen van keramiek u overgehaald om voor deze luxe en onderhoudsvriendelijke tegel te gaan, maar is dit niet de variant die u zoekt? Bekijk dan de  gehele serie van Kera Full Body of Kera Twice serie! 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische tegel Excluton Kera Paris 90x90x3cm Keramische tegel Excluton Kera Paris 90x90x3cm   |   Vocht en vuil kunnen niet in de steen trekken   |   Luxe uitstraling Op voorraad
€ 95,64 Per m2 incl. BTW