Logo Gadero
service

Keramische tegel Excluton Kera Lyon 60x60x3cm

Productnummer
EX31700
Kleur-, kras- en slijtvast
Gaat een leven lang mee
kera_twice_lyon_3_cm_keramische_tegel
2000713
1600939658
Per m2

51,29

incl. BTW

76 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 18,45

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Kleur-, kras- en slijtvast

  • Een duurzame en milieubewuste keuze

  • Ook geschikt voor uw dakterras of bij het zwembad

  • Niet geschikt voor aftrillen

  • Niet geschikt voor uw oprit

Specificaties

Gewicht
67 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
3 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische tegel Excluton Kera Lyon 60x60x3cm

Bent u op zoek naar een tuintegel in het populaire formaat 60x60 die weinig onderhoud vereist, maar wel een leven lang mee gaat? Zoek dan niet verder en kies de Kera Lyon keramische terrastegel van A-merk producent Excluton! Niet alleen geeft deze prachtige bruin/grijze terrastegel van 100% massief keramiek een luxe uitstraling aan uw tuin, de tegels heeft verschillende fantastische eigenschappen.

De vele voordelen van keramiek

Keramiek is gemaakt van meerdere lagen klei die onder hoge druk worden samengeperst en op hoge temperatuur wordt afgebakken. Hierdoor ontstaat een steenachtig materiaal met een hoge dichtheid. Dit betekend dat er niks in de tegel kan trekken en dat vuil en vocht de tegel dus niet aan kunnen tasten. Daarnaast maakt dit proces tegel kleur-, kras- en slijtvast. Hierdoor kunt u het terras of looppad intensief gebruiken zonder dat de tegels beschadigen, bijvoorbeeld door tuinmeubilair. Ditzelfde geldt ook voor vlekken, vorst, zout en zuur. U neemt dus een duurzame en milieuvriendelijke keus voor uw tuin. Omdat de tegels slechts 3 cm dik zijn, zijn ze ook nog eens geschikt voor uw dakterras en omdat ze stroef zijn kunt u ze ook gebruiken om het gebied rond uw zwembad op te leuken.

Keramisch tegels leggen

Voor het plaatsen van massieve keramische tegels is het zeer belangrijk dat u met een goed, stevig zandbed werkt. Wij raden een puinlaag van 20 cm, daarop een laag stabilisatiezand van 8 cm en 1 cm straatzand voor het afreien aan. Bekijk bovenstaande video of lees onze blog voor een uitgebreid stappenplan voor het aanleggen van keramische tegel. Tip! Omdat de tegel een hoge hardheid heeft is het van belang om, wanneer deze op maat gezaagd moeten worden, dit te doen met een watergekoelde zaagtafel voorzien van een diamantzaagblad type Gres Ultra S2. Deze tegel is door zijn dikte van 3 cm niet geschikt om af te trillen of voor uw oprit.

Bent u enthousiast geworden over de voordelen die massief keramische tegels u bieden, maar bent u op zoek naar een andere kleur of ander formaat? Bekijk dan ons volledige aanbod Kera Full Body of Kera Twice terrastegels!