Stapelblokken 15x15x60cm strak antraciet zwart Paved - Populair

Productnummer: PAV70001 A-kwaliteit muurelementen voor verhoogde border

Voor- en nadelen van Stapelblokken 15x15x60cm strak antraciet zwart Paved - Populair

  • Ook in hoekstuk en 120 cm lengte
  • Zeer stevig, 15x15 cm dikte
  • A-kwaliteit van het merk Paved
  • Combineer nu met onze hoekstukken in L vorm
  • Vrij zwaar voor een éénmans klus, gebruik hiervoor 12x12cm blokken

Stapelblokken 15x15x60cm strak antraciet zwart Paved - Populair

Verhoogde borders zijn de trend van de laatste jaren. Deze 15x15x60 cm Linia stapelblokken van het merk Paved behoren tot onze meest verkochte muurelementen. De relatief grote maat 15x15x60 cm is ideaal voor het maken van redelijk grote borders en andere tuinverhogingen. Combineer onze Paved blokken nu met 60x30x15cm Paved hoekstukken en u bouwt extra stevige hoeken zonder te hoeven slijpen. 

Wist u dat u met deze betonnen rechthoekige stapelblokken uw tuin extra diepte geeft? Tevens kunt u uw beplanting mooi over de muurelementen laten groeien. Met deze robuuste betonnen muurblokken maakt u eenvoudig een verhoogde border, tuinmuur, plantenbak of vijverrand in uw tuin. Deze stapelbokken van het merk Paved zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 15 cm diepte, 15 cm hoogte en 60 cm lengte. Ons gehele assortiment stapelblokken met strakke randen vindt u hier. Vergeet niet om steenlijm mee te bestellen zodat u de blokken aan elkaar kunt verlijmen voor extra stevigheid. 

Paved Muurelementen

De strakke 15x15x60 cm betonnen blokken ofwel stapelstenen in de kleur antraciet zwart, zijn niet getrommeld en geven uw tuin een strakke uitstraling. De elementen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een muur, vijverrand, trap of een border. Combineer deze 15x15x60 cm muurblokken voor tuinborders met 15x15x120 cm blokken en hoekstukken in de maat 60 x 30 x 15 cm. Zo hoeft u niet meer te slijpen en bouwt u een zeer stevige border zonder naden in de hoeken.

Tips voor montage

Deze moderne beton muurblokken passen in elke tuin. Voor een stevig geheel adviseren we deze stenen stapelblokken voor uw tuin op een opsluitband (op zijn kant) of in cement te plaatsen voor een extra stevige fundering. Plaats het eerst betonnen blok half boven en half onder de grond. Zo krijgt u een stevige basis. Stapel vervolgens de volgende 15x15 cm dikte muurelementen hier op. Laat de naden steeds halfsteens verspringen. Gebruik onze steenlijm voor het vastlijmen van de muurelementen. Zo voorkomt u dat de blokken verschuiven en dit is veiliger voor kinderen. Lees ons stappenplan voor muurelementen door en ga goed voorbereid aan de slag.

Zijn dit niet de  muurelementen die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

het gewicht van stapelblok 15x15x60 dank u

Deze wegen circa 31 kilo per stuk

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Linia Strak Stapelblokken 15x15x60cm strak antraciet zwart Paved - Populair A-kwaliteit muurelementen voor verhoogde border Op voorraad
€ 4,25 Per stuk incl. BTW