Wilt u een houten stamtafel kopen? De grillige vormen van houten boomstam tafels zijn de laatste jaren behoorlijk in trek. En terecht. Een dergelijke landelijk en natuurlijk ogende stamdelen hebben veel uitstraling. Wij leveren de zogenaamde boomstam tafelbladen zowel in de vorm van tuintafel, sidetabel en binnentafel.  Ook kunt u losse boomstam tafelbladen, ook wel boomschijven en stamdelen genoemd, in eiken, lariks en hardhout bij ons bestellen. Onze glad geschaafde lariks douglas boomstam planken zijn aantrekkelijke qua prijs en bovendien verantwoord gekapt uit ons eigen land. Bestel uw stamhout met veilige Thuiswinkel servicegaranties bij houthandel Gadero.

Delen is in, maar stamdelen zijn helemaal in de laatste jaren. Niets heeft zoveel natuurlijke uitstraling dan een kantoor met een tafel gemaakt van een stam doorsnee van een boom. Of een tuintafel van bijvoorbeeld een hardhouten stamschijf. Onder uw overkapping kunt u ook prima een geschaafde lariks stamdeel tafel plaatsen.

Zoekt u een stoere tafel gemaakt van een echte stam? Ontdek ons assortiment betaalbare boomstam tafels voor binnen en buiten. Wij hebben stammen van bomen in hardhout, eiken en lariks douglas hout. U maakt hiermee zelf een fraaie sidetable, kantoortafel of tuintafel. Combineer uw aankoop van stamdelen met onze stalen tafelonderstellen of houten tafelpoten, zie meubelhout.

Ontdek het karakter van een stamtafel in de vorm van een boom op Gadero.nl. Levering heel Benelux binnen enkele werkdagen. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode