Logo Gadero
service

Wij leveren de zogenaamde boomstam tafelbladen zowel in de vorm van tuintafel, sidetable en binnentafel.  Ook kunt u losse boomstam tafelbladen, ook wel boomschijven en stamdelen genoemd, in eiken, lariks en hardhout bij ons bestellen. Onze glad geschaafde lariks douglas boomstam planken zijn aantrekkelijke qua prijs en bovendien verantwoord gekapt uit ons eigen land. Voor buiten zijn onze hardhouten boomstambladen extra interessant. Kies uit maten rond de 250 en 300 cm. Soms ook 4 en 5 meter direct uit  voorraad leverbaar.

Delen is in, maar stamdelen zijn helemaal in de laatste jaren. Niets heeft zoveel natuurlijke uitstraling dan een kantoor met een tafel gemaakt van een stam doorsnee van een boom. Of een tuintafel van bijvoorbeeld een hardhouten stamschijf. Onder uw overkapping kunt u ook prima een geschaafde lariks stamdeel tafel plaatsen.

Zelf tafels maken

Zoekt u een stoere tafel gemaakt van een echte stam? Ontdek ons assortiment betaalbare boomstam tafels voor binnen en buiten. Wij hebben stammen van bomen in hardhout, eiken en lariks douglas hout. U maakt hiermee zelf een fraaie sidetable, kantoortafel of tuintafel. Combineer uw aankoop van stamdelen met onze stalen tafelonderstellen of houten tafelpoten, zie meubelhout. Zorg altijd voor een sterk onderstel, zeker bij zware hardhouten boomstambladen. Bij grotere bladen dan 3 meter adviseren we altijd een expert in te schakelen.

Gaat u een onderstel van staal maken? Weet dan dat blank staal niet geschikt is voor buiten, RVS en verzinkt metaal zijn dat wel. Bij het werken met een houten onderstel kiezen veel mensen voor onze 9x9 cm Lariks Douglas zwarte palen. Na montage nog 1 keer zwart beitsen. 

Ontdek het karakter van een stamtafel in de vorm van een boom op Gadero.nl. Levering heel Benelux binnen enkele werkdagen. 

Schaaldelen (boomstamplanken)

Naast dikke boomstammen voor tafels maken verkoopt Gadero ook schaaldelen. Dit zijn meestal 18 tot 25 mm dikte boomstam planken met schors aan de zijkanten. Deze kunt u ook potdekselen om een dichte wand van te maken.

Bestel uw stamhout met veilige Thuiswinkel servicegaranties bij houthandel Gadero. Wij bezorgen boomstamblad tafelbladen bovendien in heel Nederland, België en Duitsland.

Meest gestelde vragen over boomstam tafel