Zoekt u een houten marktkraam voor uw festival, markt of ijsvereniging? Wij hebben diverse houten kramen en kiosken te koop voor de horeca of handel. Kies uit een afsluitbare houten kraam of een eenvoudige marktkraam waar u achter kunt staan voor verkoop van uw waren. Van een vuren houten stationkiosk tot een luxe Geïmpregneerde kraam van hout met toonbank. Hollandse Marktkraam of sfeervolle kiosk kopen? Wij bezorgen uw houten kraam of kiosk snel in heel Nederland en Vlaanderen. Deze houten kramen worden ook voor kerstmarkten, koningsmarkten of als kassahokje voor een ijsvereniging of ander evenement gekocht.

Onze houten kramen zijn in de periode november/december meestal heel snel uitverkocht, reserveer dus op tijd is ons advies. 

Van eenvoudig te demonteren marktkraam met dak tot complete houten kiosk kopen, gaat eenvoudig via houthandel Gadero. Met levering in heel Benelux onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties.

Marktkraam op maat maken

Wilt u zelf een kerstmarkt kraam of andere marktkraam op maat maken? Timmer dan bijvoorbeeld van onze schaaldelen een houten verkoopkraam. Maak van geïmpregneerde balken of lariks balken en staanders een raamwerk en uw dak van dakbeschot planken en dakbedekking zoals Easyroofing.

In aflevering #142 van GaderoTV laat Ronny zien hoe eenvoudig het is om een marktkraam op te bouwen. In onze blog leest u ook alles over onze houten verkoophuisjes als kerstmarktkramen

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode