Tuinhout balken

Tuinhout Balken

schutting plaatsen tips Met onze variatie in tuinhout balken kunt u allerlei constructies voor in de tuin bouwen. Bouw met onze hardhouten of Geïmpregneerde tuinbalken zelf een blokhut, schutting enzovoorts. Kies uit diverse tuinhout balk diktes en lengtes tot maximaal 5 meter. Bestel hier vandaag nog 1001 houten balken en vierkante palen voor de beste prijs. Profiteer van onze snelle levertijden van bouwhout. Kijk ook op de pagina van lariks douglas balken voor timmerhout voor lariks douglas overkappingen en de rubriek dakbalken. Kijk onder klustips voor bouwtips en adviezen voor berekenen benodigde aantallen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bij u thuis bezorgen van Geïmpregneerde balken, lariks douglas hout tot hardhouten regels in diverse kop- en lengtematen tot 6 meter. Wij zijn een van de grootste houthandels van de Benelux. Dat betekent hoge omloopsnelheden, en dus zeer rechte balken en palen. Bovendien bezorgen wij tuinhout snel bij u thuis.

Levensduur hout

De levensduur van hardhout balken is circa 20-25 jaar en van Geïmpregneerd circa 10-15 jaar. Dit hangt ook af van de dikte en toepassing (nabij de grond of als dakbalk?). Voor funderingen van buiten terrassen adviseren we onbehandeld lariks niet te gebruiken als onderbalken. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode