Wilt u een houten pipowagen kopen? Maak van deze in het oog springende houten circuswagens een vakantieverblijf, kantine of werkruimte. Wij hebben diverse modellen houten zigeunerwagens te koop. Wij bezorgen uw houten pipowagen bovendien in heel Benelux onder gunstige Thuiswinkel Waarborg servicegaranties. Deze houten pipowagens zijn niet verrijdbaar, maar doorgaans wel vergunningsvrij te plaatsen. Niet alleen populair als vakantiebungalow maar ook als schaftkeet kantine, hobbyruimte, kantoor en mancave. Wij bezorgen prefab houten pipowagens in heel Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. 

Pipowagen kopen

Wilt u uw camping uitbreiden met een bijzondere accommodatie? Deze nieuwe houten pipowagens zijn erg populair als vakantiehuisje en trekkershut. Ook te gebruiken als schaftkeet, kantoor en kantine. Deze prefab houten pipowagens leveren wij met deuren aan de achterkant en voorzijde. Bij dit bouwpakket zijn alle planken reeds op maat gezaagd. 

Onderstel en trap bij een pipowagen los meebestellen!

Let op het wielen onderstel en de veranda set dient u bij uw houten circuswagen altijd los bij te kopen. Deze zelfbouw sets zijn inclusief bevestigingsmaterialen en tekeningen. U kunt deze bijzondere houtbouw objecten op wielen zonder vergunning plaatsen. 

We also ship this prefab gipsy hut / houses to all countries in West Europa. 

Een pipowagen opbouwen is helemaal niet moeilijk! In de onderstaande video laten wij u precies zien hoe dit moet:

Bij het plaatsen van een houten pipowagen is een vlakke, waterpas ondergrond een must.

Video Western wagen

Voor grotere houten vakantiewoningen bekijk ook de pagina prefab houten huizen

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

MEGA Karibu actie! 10% korting in september.

Nog dagen uren en minuten!