Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Wanddikte
  • Merk

Pipowagen

Wilt u een houten pipowagen kopen? Maak van deze in het oog springende houten circuswagens een vakantieverblijf, kantine of werkruimte. Wij hebben diverse modellen houten zigeunerwagens te koop. Wij bezorgen uw houten pipowagen bovendien in heel Benelux onder gunstige Thuiswinkel Waarborg servicegaranties. Deze houten pipowagens zijn niet verrijdbaar, maar doorgaans wel vergunningsvrij te plaatsen. Niet alleen populair als vakantiebungalow maar ook als schaftkeet kantine, hobbyruimte, kantoor en mancave. Wij bezorgen prefab houten pipowagens in heel Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. 

Pipowagen kopen

Wilt u uw camping uitbreiden met een bijzondere accommodatie? Deze nieuwe houten pipowagens zijn erg populair als vakantiehuisje en trekkershut. Ook te gebruiken als schaftkeet, kantoor en kantine. Deze prefab houten pipowagens leveren wij met deuren aan de achterkant en voorzijde. Bij dit bouwpakket zijn alle planken reeds op maat gezaagd. 

Onderstel en trap bij een pipowagen los meebestellen!

Let op het wielen onderstel en de veranda set dient u bij uw houten circuswagen altijd los bij te kopen. Deze zelfbouw sets zijn inclusief bevestigingsmaterialen en tekeningen. U kunt deze bijzondere houtbouw objecten op wielen zonder vergunning plaatsen. 

We also ship this prefab gipsy hut / houses to all countries in West Europe. 

Een pipowagen opbouwen is helemaal niet moeilijk! In de onderstaande video laten wij u precies zien hoe dit moet:

 

 

 

Bij het plaatsen van een houten pipowagen is een vlakke, waterpas ondergrond een must.

Video Western wagen

 

 

 

Voor grotere houten vakantiewoningen bekijk ook de pagina prefab houten huizen

Houten pipowagens isoleren

U kunt de wanden aan de binnenkant isoleren. De wanden hebben aan de binnekant al latten. Hier kunt u extra latten tussen maken en eventueel opdikken als u een dikkere isolatie wenst. Zorg altijd eerst voor folie, dampdoorlatende folie, dan regels met isolatie  er tussen en dan platen, bijvoorbeeld OSB of fins vuren platen van 18 mm dikte. 

pipowagen binnenwanden isoleren

Grote aantallen en zakelijk bestellen

Voor grote aantallen pipowagens bestellen voor bijvoorbeeld een vakantiepark of camping, ontdek de voordelen en korting van een zakelijk account via Gadero. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode