Logo Gadero
service

Pipowagen

Wilt u een houten pipowagen kopen? Maak van deze in het oog springende houten circuswagens een vakantieverblijf, kantine of werkruimte. Wij hebben diverse modellen houten pipowagens te koop. Wij bezorgen uw houten pipowagen bovendien in heel Benelux onder gunstige Thuiswinkel Waarborg servicegaranties.

Deze houten pipowagens zijn niet verrijdbaar, maar doorgaans wel vergunningsvrij te plaatsen. Niet alleen populair als vakantiebungalow maar ook als schaftkeet kantine, hobbyruimte, kantoor en mancave. Wij bezorgen prefab houten pipowagens in heel Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. 

Pipowagen kopen

Wilt u uw camping uitbreiden met een bijzondere accommodatie? Deze nieuwe houten pipowagens zijn erg populair als vakantiehuisje en trekkershut. Ook te gebruiken als schaftkeet, kantoor en kantine. Deze prefab houten pipowagens leveren wij met deuren aan de achterkant en voorzijde. Bij dit bouwpakket zijn alle planken reeds op maat gezaagd. 

Onderstel en trap bij een pipowagen los meebestellen!

Let op het wielen onderstel en de veranda set dient u bij uw houten circuswagen altijd los bij te kopen. Deze zelfbouw sets zijn inclusief bevestigingsmaterialen en tekeningen. U kunt deze bijzondere houtbouw objecten op wielen zonder vergunning plaatsen. 

Een pipowagen opbouwen is helemaal niet moeilijk! In GaderoTV aflevering #147 laten wij u precies zien hoe dit moet. Bekijk de video in het blok onderaan de pagina.

Bij het plaatsen van een houten pipowagen is een vlakke, waterpas ondergrond een must.

Houten pipowagens isoleren

U kunt de wanden aan de binnenkant isoleren. De wanden hebben aan de binnenkant al latten. Hier kunt u extra latten tussen maken en eventueel opdikken als u een dikkere isolatie wenst. Zorg altijd eerst voor folie, dampdoorlatende folie, dan regels met isolatie  er tussen en dan platen, bijvoorbeeld OSB of Fins vuren platen van 18 mm dikte.

Meest gestelde vragen over pipowagens

Gebruik van een herdershut - Pippowagen

Deze ruime gebouwen doen het goed als stijlvolle tuinhuizen, die je tuin buiten nieuw leven inblazen. We hebben deze gebouwen ook zien opvallen als verleidelijke glamping retraites op verschillende locaties in het Verenigd Koninkrijk. We hebben zelfs gezien dat een Shepherd Hut werd gebruikt als een onconventioneel kippenhok!

Accommodatie voor gasten

Een herdershut is een ideaal gastenverblijf en biedt bezoekers een charmant en privé toevluchtsoord. Het compacte maar goed ontworpen interieur kan worden uitgerust met essentiële voorzieningen zoals een comfortabel bed, verwarming, elektriciteit en een kleine kitchenette. De unieke, rustieke uitstraling van een herdershut zorgt voor een gezellig en gedenkwaardig verblijf, waardoor gasten zich welkom en thuis voelen.

B&B/Gastenverblijf

Een herdershut kan een uitstekende keuze zijn als glampinggebouw, waarbij rustieke charme wordt gecombineerd met modern comfort. Deze veelzijdige structuren bieden een uniek en gezellig toevluchtsoord, compleet met essentiële voorzieningen zoals verwarming, elektriciteit en een comfortabel slaapgedeelte. Dankzij het compacte, mobiele ontwerp kunnen ze op schilderachtige, afgelegen locaties worden geplaatst en zorgen ze voor een meeslepende natuurervaring zonder aan comfort in te boeten. De herdershutten zijn ideaal voor milieuvriendelijk toerisme en zijn aantrekkelijk voor wie op zoek is naar een mix van avontuur en ontspanning in een charmante, pittoreske omgeving.

Kunst Studio

Herdershutten kunnen een uitstekende kunststudio zijn, die een serene en schilderachtige omgeving biedt voor creatief werk. Het ontwerp zorgt voor een gezellige en intieme ruimte, terwijl de grote ramen voor veel natuurlijk licht zorgen, wat essentieel is voor artistieke inspanningen. De hut kan worden aangepast met opbergmogelijkheden voor kunstbenodigdheden, werkbanken en comfortabele stoelen, waardoor een functionele en inspirerende werkruimte ontstaat.

Persoonlijke bibliotheek

Wat dacht je van een charmante persoonlijke bibliotheek, een gezellig en afgelegen toevluchtsoord voor boekenliefhebbers. Het compacte maar functionele ontwerp kan worden aangepast met ingebouwde boekenplanken, comfortabele stoelen en goede verlichting om een uitnodigende leeshoek te creëren. Grote ramen zorgen voor natuurlijk licht en een schilderachtig uitzicht, waardoor de leeservaring nog beter wordt.

Winkelruimte

Een aantrekkelijke winkelruimte die een unieke en charmante winkelervaring biedt. Het compacte formaat en de rustieke esthetiek creëren een uitnodigende sfeer die zich onderscheidt van traditionele winkels. Als winkelruimte biedt een herdershut een gezellige, gedenkwaardige omgeving die klanten aantrekt en hun winkelervaring verbetert.

Uw zorgen aanpakken

Beperkte ruimte

De beperkte ruimte van een herdershut draagt bij aan het compacte ontwerp, wat deel uitmaakt van de charme en functionaliteit. Meestal bieden herdershutten een beperkte hoeveelheid binnenruimte in vergelijking met traditionele gebouwen, waardoor elke vierkante meter efficiënt wordt gebruikt. De grootte van een herdershut kan variëren afhankelijk van het specifieke ontwerp en doel. Gebrek aan moderne voorzieningen

Het ontbreken van moderne voorzieningen in herdershutten kan een beperking zijn, afhankelijk van individuele behoeften en voorkeuren. Van oudsher waren herdershutten eenvoudige constructies die ontworpen waren om in te leven en veel van de gemakken van het moderne leven ontbraken. Dankzij de vooruitgang in ontwerp en technologie kunnen moderne herdershutten echter worden uitgerust met een reeks voorzieningen om het comfort en de functionaliteit te verbeteren. Wat is de doorverkoopwaarde?

De doorverkoopwaarde van herdershutten kan variëren op basis van factoren zoals conditie, leeftijd, locatie, grootte en functies. Nieuwere modellen kunnen hogere prijzen opleveren omdat ze kopers aanspreken, terwijl aantrekkelijke locaties en extra voorzieningen de doorverkoopprijs ook positief kunnen beïnvloeden. De marktvraag en trends op het gebied van alternatieve woonruimtes kunnen echter ook van invloed zijn op de doorverkoopwaarde.

Gadero TV 147 Pipowagen