Bamboe vlonderplanken

Ontdek ons ruime aanbod A-kwaliteit Bamboe terrasplanken. Wij bezorgen Bamboe vlonderplanken overal in Vlaanderen en Nederland onder aantrekkelijke Thuiswinkel Waarborg servicevoorwaarden. Een bamboe vlonder is verantwoord, immers een bamboe plant groeit gewoon verder. Wij hebben Bamboe terrasplanken in diverse dikte, breedte en lengte maten te koop. Kies voor onze thermisch gemodificeerde bamboe planken. Deze zijn onder hoge stoomdruk, zonder chemische stoffen verduurzaamd.

Wij leveren uitsluitend A-keuze bamboe terrasplanken. Zo bent u jarenlang zeker van een mooi terras van duurzaam en ecologisch Bamboo materiaal. B ij het maken van een terras van bamboe hout hanteert u 35 cm balkafstand. De meest populaire bamboe vlonderplanken zijn die met sponning vor bevestiging met clips. Maar ook de dekdelen zonder sponning kunt u met onze 5x50 mm Wovar vlonderschroeven met het bijpassende verzinkboortje mooi verwerken zonder dat de schroeven storend zijn.

Bamboe als meubelhout

Naast onderbalken van bamboe voor uw terras leveren wij ook bamboe meubelhout. Deze meubelbalken zijn glad en gelakt. Wij verkopen deze in 4x6 en 4x9 cm dikte in 200 cm lengte. Maak hier prachtige salontafels, eettafels enzovoorts van. 

Voordelen van Bamboe

Bamboe is zeer ecologisch verantwoord materiaal en dat maakt het een verantwoord alternatief op hardhout. Bamboe heeft namelijk vergelijkbare kwaliteiten, maar het is minder belastend voor het milieu. Bamboe is een snelgroeiende grassoort (het is dus geen hout), die tot zeer duurzame tuinproducten verwerkt kan worden. Zo zijn er naast vlonderplanken ook onderbalken en gevelbekleding van bamboe. Producten van bamboe zijn duurzaam, hard en hebben een lange levensduur. Bovendien is een bamboestam in 4 tot 5 jaar volgroeid, waardoor dit een onuitputtelijke grondstof is. Meer weten over bamboe? Bekijk dan ook onze blog over de 4 voordelen van bamboe

In aflevering #127 en #79 van GaderoTV werken we met bamboe vlonderplanken. Bekijk de video's hieronder.

 

 

 

 

 

Onderhoud

Deze bamboe terrasplanken voor buiten leveren wij ge-olied (meest verkocht) en met nano behandeling. Let op, elk jaar opnieuw behandelen is een must bij bamboe vlonderplanken. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode