Logo Gadero
service

Gadero Breukelen

📍Straatweg 5, 3621 BG Breukelen

Let op, sommige navigatiesystemen kunnen onjuiste aanwijzingen geven.

 • Vanaf Breukelen: Navigeer naar Nyenrode Universiteit en rijd nog 300 meter door; Gadero bevindt zich aan je rechterzijde.

 • Vanaf Maarssen: Navigeer naar Restaurant de Olifant en rijd 150 meter door; Gadero bevindt zich aan je linkerzijde.

Showroom en afhaalpunt

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Of wil je inspiratie opdoen voor je tuinproject? Onze showroom in Breukelen heeft precies waar je naar op zoek bent!

Let op! In het hoogseizoen, van maart tot september, kan het erg druk zijn. Wij benadrukken daarom om voorafgaand aan je bezoek een afspraak te maken. Zo wordt je direct geholpen en voorkom je eventuele wachttijden. Ook de zaterdagen worden doorgaans druk bezocht. Op doordeweekse dagen hebben onze medewerkers gegarandeerd tijd voor jou.

Op nog geen 15 minuten rijden van Utrecht en Amsterdam ligt onze showroom Breukelen. In de showroom hebben we onder andere voorbeelden van vlondersschuttingenblokhutten, overkappingen en sierbestrating van onder andere ExclutonMBI en Gardenlux. Bekijk ook onze Tuinverlichting Belevingsruimte.

Let op! Breukelen is enkel een showroomlocatie en afhaalpunt na het plaatsen van een bestelling, er ligt geen voorraad.

Grand Opening Breukelen Plantenbakken

Ontdek onze producten

Op Gadero.nl bieden wij een breed assortiment. Het geselecteerde aanbod wat te bezichtigen is, is zo samengesteld dat wij van veel producten een beeld kunnen geven. Op ons showroom vind je o.a. blokhutten, overkappingen, vlonders, schuttingen en sierbestrating. Bekijk onderaan deze pagina alvast ons aanbod in Breukelen. Daarnaast beschikt deze locatie van een uitgebreide selectie proefmonsters van gevelbekleding, rabatdelen, vlonder- en schuttingplanken. 

Laat je adviseren

Op zoek naar het beste product of deskundig advies? Tijdens een afspraak op locatie staat er een specialist voor je klaar om je te helpen met jouw tuinwensen. Ook bij een belafspraak voorzien onze medewerkers je van de nodige informatie rondom jouw project.

Showterrein-Breukelen-4 (2)

Openingstijden showroom Breukelen 

 • Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00

 • Zaterdag van 09:00 – 16:00

Speciale openingstijden

 • Zaterdag 23 december: gesloten

 • Week 52: gesloten

 • Week 1: gesloten (muv zaterdag 6 januari)

 • Eerste Paasdag 31 maart: gesloten

 • Tweede Paasdag 1 april: 10:00 - 16:00 uur

 • Koningsdag 27 april: gesloten

 • Hemelvaartsdag 9 mei: 10:00 - 16:00 uur

 • Eerste Pinksterdag 19 mei: gesloten

 • Tweede Pinksterdag 20 mei: 10:00 - 16:00 uur

 • Eerste Kerstdag 25 december: gesloten 

 • Tweede Kerstdag 26 december: gesloten

Producten afhalen

Als je in je winkelmand kiest voor de optie 'Afhalen bij Gadero' en voor de locatie Breukelen, dan kun je op de aangegeven datum je bestelling afhalen. Je ontvangt van tevoren een bevestiging dat je bestelling klaar staat. Schikt het niet om op de aangegeven datum langs te komen? Dan kun je altijd je bestelling na de aangegeven datum ophalen. Maak voorafgaand een afspraak zodat je niet hoeft te wachten op een beschikbare medewerker.

Showterrein-Breukelen-2

Producten retourneren

Heb je te veel producten besteld? Was een product niet naar wens? Of heb je het niet meer nodig? Dan is het mogelijk om je goederen bij onze showroomlocatie in Breukelen te retourneren. Vul vooraf ons retourformulier in en geef aan dat je een product wilt langs brengen.

Zakelijke klanten

Ben je een zakelijke klant? Hoveniers, bouw- en klusbedrijven bieden wij standaard 5 procent korting op ons assortiment. Je kunt bij ons zakelijk bestellen en daarbij ontvangt je speciale aanbiedingen en is er de mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna.