Breukelen

Gadero is uw houthandel in Breukelen, op nog geen 15 minuten rijden van Utrecht en Amsterdam. Wij hebben in Breukelen een showroom met o.a. voorbeelden van hardhouten vlonders, moderne schuttingen, blokhutten en Lariks Douglas / Eiken overkappingen. Tevens tonen wij een ruime selectie sierbestrating van Excluton bestrating, Tuinvisie betontegels en MBI keramische terrastegels. Ook vindt u binnen in ons pand een ruim assortiment houten parketvloeren en laminaat vloeren van het merk Floer

I.v.m. het coronavirus is de showroom in Breukelen gesloten, vanaf 1 juni kunt u deze vestiging bezoeken, echter UITSLUITEND op afspraak! 

Gadero Meppen is vanaf zaterdag 4 april 2020 geopend voor publiek. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom om ons terrein in Duitsland te bezoeken. Onze Duitse showtuin is standaard op zondag en maandag gesloten. Ook voor Meppen geldt, maak vooraf een afspraak en voorkom teleurstellingen van een spontaan bezoek.

Bezorgingen gaan we door volgens het schema gadero.nl/bezorg.

Afspraak maken (vanaf 1 juni 2020)

Afspraak maken gadero

Afhalen overige artikelen in Breukelen

Ons hoofdmagazijn met meer dan 17.000 artikelen van Gadero staat in Groningen, artikelen afhalen is dus alleen mogelijk volgens vaste besteldeadlines, zie afhaalpagina. Spontaan artikelen afhalen is ivm Corona NIET mogelijk.

Gadero Breukelen
Straatweg 5
3621 BG Breukelen
Telefoon: 050-2306151

Tip: navigeer via Google maps op "Gadero Breukelen" voor soepel navigeren naar onze showroom.

Let op, adres ligt aan de Vecht rivier tussen Restaurant de Olifant en Nijenrode University, let op sommige navigatiesystemen sturen u fouttief naar Breukelen rijksstraatweg of Maarsen centrum.

Openingstijden Showroom Breukelen

Dag Bezoekuren (op afspraak)
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9.00 - 17.00 uur showroom dicht ivm Corona  
Woensdag: 9.00 - 17.00 uur showroom dicht ivm Corona
Donderdag: 9.00 - 17.00 uur showroom dicht ivm Corona
Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur showroom dicht ivm Corona  
Zaterdag: 9.00 - 16.00 uur showroom dicht ivm Corona
Zondag: -

 

Sfeerimpressie showroom Gadero Breukelen

OpeningBreukelen

OpeningBreukelen1

OpeningBreukelen

OpeningBreukelen

OpeningBreukelen

gadero jeep

Laatst bekeken door u