Logo Gadero
service

Composiet Timmdek Quatro profiel 2.6 x 21.9 Red Cedar

Productnummer
14728-26-219-3000
25 jaar fabrieksgarantie
Onderhoudsarm en kleurvast
model_Quattro_Cedar1Model
model_Quattro_Cedar2Model
Per stuk,vanaf

38,75

incl. BTW

64,58 per ㎡

1 variant op voorraad
48 uur
Details
Lengte
300 cm
Breedte
21,9 cm
Kies afmetingen
Binnen 48 uur
89 stuks
38,75
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Duurzame quatro profielen

  • Onderhoudsarm

  • Waterafstotend

  • Verkleurt niet

  • Kan niet tegen een gevel van een woning geplaatst worden

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Kleur
Bruin
Breedte
21,9 cm
Dikte
2,6 cm
Afmetingen
2,6x21,9x300 cm
Benodigde per m2
1.6667

Composiet Timmdek Quatro profiel 2.6 x 21.9 Red Cedar

De wanden van je schuur een fris uiterlijk geven? Deze composiet Quatro profielen van Timmdek zijn een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Deze composiet blokprofielen zijn 2,6 cm dik en 21,9 cm breed. Timmdek geeft maar liefst 25 jaar garantie op deze duurzame planken. Deze composiet planken in de kleur Red Cedar hebben een warme lichtbruine kleur.

Let op: gevelbekleding dat tegen een woning geplaatst mag worden, moet minimaal brandklasse D hebben. Omdat deze Timmdek Quatro planken hier niet aan voldoen, mogen deze niet tegen een gevel van een woning geplaatst worden.

Timmdek composiet Quatro profielen

Je kiest voor Timmdek composiet profielen als je duurzaamheid en het milieu belangrijk vindt. Om deze profielen te maken is geen enkele boom gekapt. De planken zijn van gerecycled plastic en hout gemaakt. Dit maakt de planken erg duurzaam. Je kan minimaal 25 jaar lang genieten van je gevelbekleding. Daarnaast hebben de planken weinig onderhoud nodig. Ze zijn waterafstotend en bestand tegen direct zonlicht. Je hoeft de planken niet te behandelen om ze beter te beschermen en om verkleuring tegen te gaan. Als de planken vuil worden, kan je ze makkelijk schoonmaken met een natte doek en eventueel wat zeep.

Composiet Quatro blokprofiel

De Quatro blokprofielen zijn enkelzijdig te monteren. Dit gaat eenvoudig dankzij de mes en groef verbinding. De profielen worden hierdoor eenvoudig in elkaar geschoven. De planken zijn populair om te gebruiken als bekleding voor schuurtjes, maar de profielen kunnen ook prima gebruikt worden voor een luxe schutting of wand onder de overkapping of veranda.

Timmdek Quatro profielen monteren

Deze composiet Quatro blokprofielen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Zorg bij horizontale montage ervoor dat de meszijde naar beneden wijst. De eerste plank zet je vast met een starter clip. De volgende plank wordt met het mes in de groef van de vorige plank geschoven. De plank wordt met schroeven in de groef vastgeschroefd. Omdat de volgende plank hierover wordt geschoven, zijn de schroeven niet zichtbaar. Per m2 zijn ongeveer 13 schroeven nodig. Monteer de onderliggende panlatten maximaal 40 cm hart tot hart van elkaar. Monteer planken naast elkaar met een tussenruimte van 3 mm.

Ben je ook van plan om een vlonder te plaatsen? Kies dan voor Timmdek The Rockies composiet vlonderplanken in de kleur Cedar voor een bijpassende plank. Deze kan je vinden bij de bijpassende producten.