Bielzen Geïmpregneerd grenen hout 12 x 22 x 260 cm Nieuwe Spoorbiels

Productnummer: DE5031-120-220-2600 Fijnbezaagd hout   |   Ook wel moderne spoorbiels genoemd

10 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 47,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 20 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Bielzen Geïmpregneerd grenen hout 12 x 22 x 260 cm Nieuwe Spoorbiels

  • Voor borderrand, trap maken of rechtop als staander voor uw poort of brievenbus
  • Hoge druk geimpregneerd (niet gecreosoteerd met teer zoals vroeger)
  • De moderne spoorbiels / treinbiels
  • Zeer duurzaam

Bielzen Geïmpregneerd grenen hout 12 x 22 x 260 cm Nieuwe Spoorbiels

Deze rustieke grenen hout bielzen (formaat spoorbiels) zijn de opvolger van de inmiddels vanwege milieuredenen verboden houten spoorbielzen met teer. Deze 12 x 22 x 260 cm houten bielzen zijn desgewenst zwart te maken met onze beits, zo bereikt u op een moderne manier het effect van de oude spoorbiels. Daarom worden deze bielzen ook wel de moderne spoorbiels genoemd. Maak van deze houten bielzen een mooie borderrand of kantafsluiting van uw verhoogd gazon. Deze speciale geïmpregneerde houten bielzen zijn alleen hier te koop voor de beste prijs. De kopmaat van deze houten balk / bielzen zijn 120 mm dik en 220 mm breed. Deze balken zijn onder hoge keteldruk geïmpregneerd en dus geschikt voor in de tuin. Deze tuinbalken zijn rustiek en ruw bezaagd.

Wist u dat... u met deze houten bielzen ook een fraaie tuinbank kan maken? Maak van circa 22 cm hoogte 2 stuks voeten en plaats hier een biels als bankje overheen.

Ontdek de treinbiels opnieuw met deze verantwoorde, geïmpregneerde houten bielzen. U kunt van deze bielzen ook een tuintrap of zelf een water steiger of looppad maken van 220 cm breed. 

Tips

U kunt deze bielzen zowel horizontaal als border verhoging en verticaal toepassen als planten klimmuur. Bestel deze houten bielzen samen met uw sierbestrating, tuinhout en graszoden op rol.

Wist u dat u van deze rustieke bielzen van 12 cm dikte en 22 cm breedte ook een prachtige tuinbank kan maken? Zaag dan aan beide kanten 30 cm van deze bielzen af en gebruik deze 2 stukken als poten van een bank zonder leuning. Monteer alles met bijvoorbeeld onze houtdraadbouten. Plaats 4 bouten per poot. Kies bouten van 18 cm en verdiep deze een beetje zodat u er niet op zit.


Vragen & antwoorden over dit product

Hoe zwaar is een biels?

Deze biels is +- 30 kilo.

Zaagt u de bielzen ook op maat? Of is het zelf goed te zagen met de hand? Wat zijn de kosten daarvan? Hartelijke groet, Justine

Deze bielzen zagen wij niet op maat. Met cirkelzaag of scherpe handzaag heel goed in te korten. 

Hebben jullie ook Bielzen Rustiek grenen hout 22 x 22 in jullie assortiment, zoja, wat zijn de prijzen voor 3 stuks met een lengte van 2, 60 Meter. Indien deze afmetingen niet beschikbaar is, wat is dan een alternatieve maat, zo kort mogelijk bij de maat 22 x 22 cm. Wat is de prijs voor het op maat zagen van deze bielzen. Graag zien we een reactie tegemoet.

120x220 mm is de maximale maat die wij hebben in dit segment. Eventueel bieden wij 20x20 lariks douglas palen.

DE5031-120-220-2600 Is deze nieuwe spoorbiels ook verkrijgbaar in een langere maat 360 cm. Dient ter vervanging van een betonnen balk met betonrot. 12/22 is perfect! Mogelijk een ander alternatief?

Helaas alleen in deze maat te koop.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
grenen houten bielzen geimpregneerd Bielzen Geïmpregneerd grenen hout 12 x 22 x 260 cm Nieuwe Spoorbiels Fijnbezaagd hout   |   Ook wel moderne spoorbiels genoemd
€ 47,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt