Logo Gadero
service

Bielzen Geimpregneerd grenen hout 12 x 22 x 260 cm Nieuwe Spoorbiels

Productnummer
DE5031-120-220-2600
Fijnbezaagd hout
Ook wel moderne spoorbiels genoemd
grenen_bielzen
houten_spoorbiels_nieuw
borderrand_spoorbiels_tuin
tuinmuur_hout
droomtuin_bielzen_grijs_wit_grind
tuin_grenen_bielzen_grind
Per stuk

47,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
260 cm
Breedte
22 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Voor borderrand, trap maken of rechtop als staander voor uw poort of brievenbus

  • Hoge druk geimpregneerd (niet gecreosoteerd met teer zoals vroeger)

  • De moderne spoorbiels / treinbiels

  • Zeer duurzaam

Specificaties

Gewicht
47 kg
Materiaal
Hout
Houtsoort
Grenen
Kleur
Groen
Lengte
260 cm
Breedte
22 cm
Dikte
12 cm

Bielzen Geimpregneerd grenen hout 12 x 22 x 260 cm Nieuwe Spoorbiels

Deze rustieke grenen hout bielzen (formaat spoorbiels) zijn de opvolger van de inmiddels vanwege milieuredenen verboden houten spoorbielzen met teer. Deze 12 x 22 x 260 cm houten bielzen zijn desgewenst zwart te maken met onze beits, zo bereikt u op een moderne manier het effect van de oude spoorbiels. Daarom worden deze bielzen ook wel de moderne spoorbiels genoemd. Maak van deze houten bielzen een mooie borderrand of kantafsluiting van uw verhoogd gazon. Deze speciale geïmpregneerde houten bielzen zijn alleen hier te koop voor de beste prijs. De kopmaat van deze houten balk / bielzen zijn 120 mm dik en 220 mm breed. Deze balken zijn onder hoge keteldruk geïmpregneerd en dus geschikt voor in de tuin. Deze tuinbalken zijn rustiek en ruw bezaagd.

Wist u dat... u met deze houten bielzen ook een fraaie tuinbank kan maken? Maak van circa 22 cm hoogte 2 stuks voeten en plaats hier een biels als bankje overheen.

Ontdek de treinbiels opnieuw met deze verantwoorde, geïmpregneerde houten bielzen. U kunt van deze bielzen ook een tuintrap of zelf een water steiger of looppad maken van 220 cm breed.

Tips

U kunt deze bielzen zowel horizontaal als border verhoging en verticaal toepassen als planten klimmuur. Bestel deze houten bielzen samen met uw sierbestrating, tuinhout en graszoden op rol.

Wist u dat u van deze rustieke bielzen van 12 cm dikte en 22 cm breedte ook een prachtige tuinbank kan maken? Zaag dan aan beide kanten 30 cm van deze bielzen af en gebruik deze 2 stukken als poten van een bank zonder leuning. Monteer alles met bijvoorbeeld onze houtdraadbouten. Plaats 4 bouten per poot. Kies bouten van 18 cm en verdiep deze een beetje zodat u er niet op zit.