Keramische terrastegel Kera Twice Cerabeton Taupe 60x60x4 cm

Productnummer: EX70960

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 20,25 Per tegel
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Kera Twice Cerabeton Taupe 60x60x4 cm

  • Voetcomfort
  • Keramiek toplaag
  • Zeer duurzaam
  • Lichtgewicht
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor oprit

Keramische terrastegel Kera Twice Cerabeton Taupe 60x60x4 cm

Altijd al keramische terrastegels willen hebben, maar hield de prijs en de aanleg u tegen? Vanaf nu hoeft dat niet meer met onze Kera Twice 60 x 60 x 4 cm Cerabeton Taupe keramische tegels. De terrastegels hebben een 2 cm betonnen onderlaag, waardoor de aanleg van uw nieuwe terras een stuk makkelijker is geworden. De bovenlaag bestaat uit gerecycled keramiek. U denkt dus zowel aan het milieu als aan uw portemonnee. Met deze keramische tegels geeft u uw tuin of dakterras een warme en luxe uitstraling.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek is behalve mooi ook zeer praktisch. Keramische tegels kennen weinig onderhoud en zijn krasvrij. Keramiek is vuilwerend en vorstbestendig. Daarnaast voelen de Kera Twice 60 x 60 x 4 cm Cerabeton Taupe terrastegels van Excluton heerlijk aan uw voeten. Wanneer u deze keramische tegels aanschaft, hoeft u dat in de toekomst geen tweede keer te doen.

Keramiek is lastig te leggen vanwege het speciale zandbed wat er voor nodig is. Door de betonnen onderlaag van 2 cm, legt u deze prachtige keramische tegels met hetzelfde gemak als betontegels.

In het filmpje laten we u graag zien hoe makkelijk het is om uw terras, dakterras of looppad om te toveren naar een terras met Kera Twice 60 x 60 x 4 cm Cerabeton Taupe keramische tegels.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Eenvoudig legbaar kera twice cerabeton taupe Keramische terrastegel Kera Twice Cerabeton Taupe 60x60x4 cm
€ 20,25 Per tegel incl. btw