Logo Gadero
inspiratieservice

Koppelplaten

Zoekt u metalen koppelplaten om bijvoorbeeld 2 balken te verbinden? Wij hebben diverse stalen koppelankers. Deze ijzeren balkverbinders hebben gaatjes zodat u deze eenvoudig kunt vastschroeven. Kies uit diverse rechthoekige formaten van verzinkte balkverbindingen. Naast deze koppelplaatjes om 2 houten planken, balken of palen te verbinden leveren wij ook balkdragers en raveeldragers.

U bevestigd de koppelplaten eenvoudig met onze verzinkte spaanplaatschroeven 4x40mm. Zorg dat elke koppelplaat op minstens 4 punten wordt bevestigd. De koppelplaten zijn van A-merk Wovar. De stalenstrips met ronde gaatjes beschikken over veel montagegaten woordoor ze in vrijwel iedere situatie stevig te verankeren zijn. Alle metalen koppelstrips zijn allemaal voorzien van een CE-keurmerk. Dit houdt in dat de koppelplaten voldoen aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid, gezondheid en milieu. Een echte A-keuze!

De koppelplaten van Wovar zijn 2 mm dik. Dit maakt deze zogenaamde balkverbinders ijzersterk en geschikt voor het koppelen van zware balken. Kies altijd voor koppelplaten die smaller zijn dan de balken die u gaat verbinden. Professionals zoals aannemers en timmermannen kiezen vaak voor koppelplaten die 4 of 5 cm smaller zijn dan de balk. Plaats de koppelplaten in het midden van de balk en zorg ook dat de scheiding van de te verbinden balken of planken in het midden van de koppelplaat zit. Dit zorgt voor de stevigste constructie.

Bestel ook uw vuren houten balkhout, Lariks Douglas constructiehout of hardhouten balken mee bij Gadero. Zo koopt u uw ijzerwaren en bouwhout op 1 plek, wel zo handig. Wij bezorgen bovendien in heel Nederland en Vlaanderen binnen enkele werkdagen.