Logo Gadero
inspiratieservice

Prieel Modern Middel 365 x 365 cm Tuinpaviljoen geimpregneerd

Productnummer
DE12000
Standaard Geïmpregneerd
Uit te breiden met diverse opties
prieel_modern_middel_tuindeco
houten_overkapping_vierkant_amstelveen
overkapping_amstelveen
prieel_modern_afmetingen
Per stuk,vanaf

1.049,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 349,75 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 24,96 per maandInstallments-SprayPay
10 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Diepte
365 cm
Breedte
365 cm
Hoogte
244 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Beton
1.049,25incl. BTW
1 tot 7 dagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Aantrekkelijke prijs

 • Vrijstaande tuinprieel

 • Keteldruk Geïmpregneerd Grenen voor een lange levensduur

 • Uit te breiden met diverse opties

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Kleur
Groen
Breedte
365 cm
Diepte
365 cm
Hoogte
244 cm
Te bezichtigen in
Breukelen

Prieel Modern Middel 365 x 365 cm Tuinpaviljoen geimpregneerd

Deze circa >overkapping 3x3 meter groot is ideaal voor lange, zwoele avonden door te brengen. Een galante vrijstaande houten overkapping (van 365x365) voor bijvoorbeeld achter in uw tuin waar u nog kunt genieten van het avondzonnetje. Met deze overkapping met plat dak kunt u heerlijk tot rust komen en lekker loungen in uw tuin. Het platte dak is belegd met dakbedekking waardoor dit waterdicht is.

De vierkante vorm zorgt ervoor dat deze overkapping Middel Modern van merk Tuindeco ook goed kan dienen als beschutting tegen de zon. Met een doorloophoogte van 229 cm hoeft u niet bang te zijn dat u uw hoofd stoot. Tevens is de overkapping uiteraard te monteren aan een schuurtje of huis.

Deze geïmpregneerde houten terrasoverkapping heeft een oppervlakte van 365 x 365 cm. De dikke staanders zijn stevig met 11.5 x 11.5 cm. De robuuste schoren helpen de staanders om het dak te ondersteunen. Voor het fixeren van de staanders vindt u bij de extra opties diverse mogelijkheden waaronder paalhouders (11,5 x 11,5 cm) of verstelbare Instortanker + PVC buis (vergeet hierbij niet om sneldrogend beton mee te bestellen).

Dakbedekking

Het dak van de overkapping is voorzien van dubbele boeidelen en heeft een nokhoogte van 244 cm. Het dak is gemaakt van mes en groef dakplanken, veel mooier en luxer qua uistraling dan platen. Deze fraaie overkapping wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Als extra optie kunt u dakleer of duurzamere vormen van dakbedekking meebestellen (aanbevolen). Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van bijvoorbeeld Easy-Roofing zelfklevende dakfolie (zelf eenvoudig aan te brengen) of EPDM rubberfolie (zeer duurzaam).

Voor het goed afwerken van het dakbedekking adviseren wij tevens om daktrimmen te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor een complete daktrimset in Aluminium (ook in de kleur antraciet verkrijgbaar).

Voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak kunt u nog diverse opties meebestellen waaronder een dakdoorvoer ofwel complete dakgootsets. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van o.a. een dakgootset kunststof 65 of 100 mm in de kleur antraciet of dakgootset in 125 mm verzinkt.

Wanden

Voeg wanden toe aan uw prieel! Voeg nu 1, 2 of 3 wanden toe aan Prieel Modern Middel! Selecteer bij extra opties een extra wand voor Modern Middel en maak uw prieel gesloten. Een extra wand zorgt voor meer privacy en beschutting tegen weer en wind. U kunt kiezen tussen Lariks Potdekselplanken of Vurenhouten Rabat.

Vloer

U kunt naar eigen smaak een hardhouten of geïmpregneerde houten vloer van >vlonderplanken toevoegen. Bevestig deze op 4,5 x 70 cm balken met onze 4 x 50 mm torx schroeven.

Koop uw prieel Middel Modern 365 x 365 cm nu bij houthandel Gadero. Plaats deze tuinprieel bij voorkeur op 4 betonpoeren.

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze >klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Maak zelf een overdekte veranda of overkapping van >Lariks Douglas palen of >Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens >dakbedekking toe.