Prijsinformatie Gadero

Bij Gadero hanteren we de beste prijs voor de hoogste kwaliteit en service. Bij ons geen kunstmatige kortingen, maar direct de beste prijs. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele transportkosten. Deze kosten worden in de winkelwagen berekend. Prijs- en modelwijziging evenals tekstfouten voorbehouden. Wij streven er naar alle informatie zo actueel mogelijk te houden.

Korting op uw order

Wij geven geen korting op uw order. Bij Gadero betaalt u de beste prijs voor onze producten. Gegarandeerd! Producten worden gecontroleerd op verschillende servicepunten, zo bent u verzekerd van een kwalitatief goed product. Is er onverhoopt toch iets mis met uw product? Vul een serviceformulier in, binnen 48-72 uur ontvangt u een passende reactie van ons.

Zakelijke bestellingen

Bent u een zakelijke klant? Kijk dan op https://gadero.nl/account/login/ of u in aanmerking kunt komen voor een zakelijk account en daarbij 5% korting op elke order.

Gadero Actie

Omdat wij doorgaans geen hoge kortingen geven op onze producten is het interessant om onze acties in de gaten te houden. Zo hebben wij in de winter een vroegkoopkorting, maar ook korting op uw blokhut of visgraatvloer is een vaak terugkomende actie. Houd de actiepagina in de gaten voor de actuele acties.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Lees alles over Gadero. Gadero is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, algemene voorwaarden