Logo Gadero
inspiratieservice

Geïmpregneerde schuttingplanken

U zoekt goedkope planken voor uw schutting? Altijd op voorraad en van A-kwaliteit. Onder onze schuttingplanken van naaldhout vindt u onder hoge keteldruk geïmpregneerde planken van grenen of vuren hout en onbehandelde tuinplanken van lariks douglas. De levensduur van geïmpregneerd hout is 10-15 jaar en van lariks hout (bij vrij van de grond monteren) 7-10 jaar. De prijs van behandeld naaldhout is fors lager dan tropisch hardhout planken. Profiteer van onze snelle bezorging in heel Benelux.

Bekijk onder montagetips ook onze handige tips voor schuttingen plaatsen en het berekenen van de materiaalaantallen. Bekijk ook Zweeds rabat potdekselplanken voor een geheel dichte schutting (trend). Bestel bijpassende Geïmpregneerde palen en een Geïmpregneerde poortdeur meteen mee.

Geïmpregneerde planken

Geïmpregneerde planken zijn onder hoge druk geïmpregneerd en zo wordt de levensduur verlengd. Het meest populaire is het naaldhout groen laten impregneren. De groene kleur verdwijnt na enige tijd. Ook is het mogelijk om bruin geïmpregneerde tuinplanken te bestellen bij Gadero.nl.

Onze geïmpregneerde schuttingplanken worden altijd onder hoge keteldruk behandeld voor een lange levensduur. Gemiddeld gaan onze geïmpregneerde planken voor schuttingen dan ook zeker 10 à 15 jaar mee. Doordat wij planken impregneren onder hoge keteldruk is de levensduur veel langer dan bij dompelimpregneren of wolmaniseren met wax. 

Houthandel Gadero levert geïmpregneerde tuinhout planken in heel Benelux snel bij u thuis. Wij leveren altijd onder voordelige Thuiswinkel servicegaranties. Voor meer informatie zie bezorgen.

Meest gestelde vragen over geïmpregneerde planken

Geïmpregneerd hout inspiratie