Schutting Planken Geimpregneerd

schutting plaatsen tips U zoekt goedkope planken voor uw schutting? Altijd op voorraad en van A-kwaliteit. Onder onze schuttingplanken van naaldhout vindt u onder hoge keteldruk geimpregneerde planken van grenen of vuren hout en onbehandelde tuinplanken van lariks douglas. De levensduur van geimpregneerd hout is 10-15 jaar en van lariks hout (bij vrij van de grond monteren) 7-10 jaar. De prijs van behandeld naaldhout is fors lager dan tropisch hardhout planken. Bekijk onder montagetips ook onze handige tips voor schuttingen plaatsen en het berekenen van de materiaalaantallen. Bekijk ook Zweeds rabat potdekselplanken voor een geheel dichte schutting (trend). Bestel bijpassende geimpregneerde palen en een geimpregneerde poortdeur meteen mee. Profiteer van onze snelle bezorging in heel Benelux.

Schutting Planken Geimpregneerd

Geimpregneerde planken zijn onder hoge druk geimpregneerd en zo wordt de levensduur verlengd. Het meest populaire is het naaldhout groen laten impregneren. De groene kleur verdwijnt na enige tijd. Ook is het mogelijk om bruin geimpregneerde tuinplanken te bestellen bij Gadero.nl.

Onze geimpregneerde schuttingplanken worden altijd onder hoge keteldruk behandeld voor een lange levensduur. Gemiddeld gaan onze geimpregneerde planken voor schuttingen dan ook zeker 10 a 15 jaar mee. Doordat wij planken impregneren onder hoge keteldruk is de levendruk veel langer dan bij dompelimpregneren of wolmaniseren met wax. 

Houthandel Gadero levert geimpregneerde tuinhout planken in heel Benelux snel bij u thuis. Wij leveren altijd onder voordelige Thuiswinkel servicegaranties. Meer informatie zie bezorgen.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode