Showroom

Veel mensen vragen ons: ''Heeft Gadero een showroom waar ik de producten kan bekijken?" Ja, dat hebben we, twee zelfs. 

Showroom Breukelen OPEN - Showroom Meppen OPEN - Hoofdvestiging Groningen OPEN voor bezoek 

Vanaf 1 juni is het mogelijk om onze showroom in Breukelen te bezoekenGadero Meppen is geopend voor publiek. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom om ons terrein in Duitsland te bezoeken. U kunt orders thuisbezorgd krijgen en vanaf 50 euro goederen die vooraf zijn besteld volgens speciale deadlines afhalen. Zie meer info de afhalen pagina. We vragen om uw begrip en medewerking.

Klik hier voor meer informatie voor de vestiging Meppen. Het hoofdkantoor en warehouse in Groningen is momenteel open, klantbezoek is ook weer mogelijk.  

Bezoek onze showroom met voorbeelden van vlonders, overkappingen, sierbestrating, blokhutten en binnenvloeren in Breukelen (tussen Utrecht en Amsterdam). 

Afspraak maken gadero

NIEUW Ook grote voorraad in Breukelen! Van beton- tot houten schuttingdelen. Van Larik Douglas, tot het nieuwe Redclass Wood. Van Geimpregneerd Grenen tot het duurzame Azobe hardhout. Dit alles kan direct worden meegenomen.

Let op: de voorraad in Breukelen is beperkter dan de voorraad in Groningen. Een mailtje of telefoontje voorkomt eventuele teleurstellingen. Bekijk wat er direct op voorraad / af te halen is op onze afhaallocatie Breukelen. Voor overige steen of hout producten afhalen in Breukelen geldt vooraf online bestellen volgens vaste deadlines zie onze pagina afhalen in Breukelen

Openingstijden Showroom Breukelen

Dag Bezoekuren
Maandag:                  Gesloten
Dinsdag: 9.00 - 17.00 uur   
Woensdag: 9.00 - 17.00 uur 
Donderdag: 9.00 - 17.00 uur 
Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur   
Zaterdag: 9.00 - 16.00 uur 
Zondag: Gesloten

Afwijkende openingstijden:

25-12-2020 (eerste kerstdag) Gesloten
26-12-2020 (tweede kerstdag) Gesloten
01-01-2021 (nieuwjaarsdag) Gesloten
02-01-2021 (dag na nieuwsjaarsdag) Gesloten

Bezoekadres Breukelen: Straatweg 5, 3621 BG Breukelen

Gadero Breukelen

Ook is het mogelijk om uw online bestelling in Breukelen af te halen. Dit gaat volgens vaste besteldeadlines en vaste afhaalmomenten zie onze afhaalpagina.

Het is onmogelijk om alle 17.000 producten die Gadero verkoopt te laten zien. 

Gelijk geholpen worden? Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button, zo staat er iemand voor u klaar op locatie!:

Afspraak maken gadero

Showroom Meppen, DE

Ook kunt u ons showterrein in Meppen bezoeken voor voorbeelden van met name blokhutten, overkappingen en heel veel aluminium veranda's. In Meppen, net over de grens bij Emmen, spreekt ons personeel zowel Nederlands als Duits.

Koffie, thee en andere lekkernijen staan voor u klaar. Met een afspraak heeft u zekerheid dat er een medewerker klaar staat om u te woord te staan. Maar kom ook gerust even langs om rond te neuzen! 

Openingstijden Showroom Meppen

Dag Bezoekuren (op afspraak)
Maandag:                  Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur   
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur 
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur 
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur   
Zaterdag: 9.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Bezoekadres Meppen: Lilienthalstraße 11, 49716 Meppen

Gadero Meppen

Wat kunt u verwachten bij onze showroom Breukelen?

We plannen graag tijd voor u in, maak dan wel vooraf een afspraak via dit formulier. Spontaan langskomen mag ook, echter klanten met een afspraak gaan voor. We vragen om uw begrip. Bekijk hier de route beschrijving.

Afspraak maken gadero

Afhalen in Breukelen

Grote voorraad in Breukelen! Van beton- tot houten schuttingdelen. Van Larik Douglas, tot het nieuwe Redclass Wood. Van Geimpregneerd Grenen tot het duurzame Azobe hardhout. Dit alles kan direct worden meegenomen. Let op: de voorraad in Breukelen is beperkter dan de voorraad in Groningen. Een mailtje of telefoontje voorkomt eventuele teleurstellingen. Voor overige steen of hout producten afhalen in Breukelen geldt vooraf online bestellen volgens vaste deadlines zie onze pagina afhalen in Breukelen

GEEN Showroom in Groningen

Bij ons pand in Groningen hebben wij GEEN showroom. Desgewenst kunt u uw tuinhout of bestrating ook afhalen bij onze vestiging. U dient wel altijd vooraf te bestellen via de website. 

GEEN Showroom in België, uitsluitend afhalen op vaste afhaaldagen

In België hebben wij GEEN Showroom. Bij het pand in Hofstade-Aalst in België kunt u uitsluitend op vaste afhaaldagen uw tuinhout of bestrating afhalen. Op andere dagen is hier GEEN Gadero personeel aanwezig. Voor afhalen in België altijd vooraf bestellen via de website en afhalen op vaste afhaaldagen. 

afhalen belgie

Sfeerfoto's Showroom Meppen

Gadero Meppen

 

Gadero Meppen

 

Gadero Meppen

 

Blokhut Soren

 

Sfeerfoto's Showroom

Blokhutten showroom Gadero

 

Video: de uitbreiding van het showterrein van Gadero in Meppen

 

Sfeerfoto's Showroom Breukelen

BreukelenShowroom


BreukelenShowroom

BreukelenShowroom

Handige tips voor uw bezoek in Breukelen

gadero tuinhout breukelen

BreukelenShowroom

BreukelenShowroom

BreukelenShowroom

BreukelenShowroom

gadero jeep steyr puch mercedes