Showroom

Veel mensen vragen ons: ''Heeft Gadero een showroom waar ik de producten kan bekijken?" Ja, dat hebben we, twee zelfs. 

Showroom Breukelen - Showroom Meppen - Hoofdvestiging Groningen open op afspraak voor klanten.

Bezoek onze showrooms met voorbeelden van vlonders, overkappingen, sierbestrating, blokhutten en binnenvloeren in Breukelen of Meppen (tussen Utrecht en Amsterdam). 

UPDATE afsprakensysteem i.v.m. Corona:
De afspraken die u kunt maken zijn op dit moment weer mogelijk op locatie. Echter kunnen wij u ook met een videoafspraak alsnog het nodige laten zien! Wij passen ons aan naar wat u het beste uitkomt. Kies dus voor een afspraak op locatie of voor een video- /belafspraak.

Wat kunt u verwachten met een afspraak op locatie? 
Het is helaas voor ons onmogelijk om alle 17.000 producten die Gadero verkoopt te laten zien. Het geselecteerde aanbod wat te bezichtigen valt, is dusdanig samengesteld dat wij nagenoeg van elk product een beeld kunnen geven. Van bijvoorbeeld verschillende soorten hout en wanddiktes, tot alle soorten dakbedekking. 

Wat kunt u verwachten met een video afspraak? 
Wij lopen voor u en samen met u over het terrein om zo een beeld te geven van onze showtuin met blokhutten, overkapiingen, schuttingen, vlonders en vele andere producten. Zo kunnen wij u nogsteeds voorzien van de nodige informatie en denken wij graag mee met (lastige) projecten.

Showroom Breukelen, NL

Afspraak maken gadero

NIEUW Ook grote voorraad in Breukelen! Van beton- tot houten schuttingdelen. Van Larik Douglas, tot het nieuwe Redclass Wood. Van Geimpregneerd Grenen tot het duurzame Azobe hardhout. Dit alles kan direct worden meegenomen.

Let op: de voorraad in Breukelen is beperkter dan de voorraad in Groningen. Een mailtje of telefoontje voorkomt eventuele teleurstellingen. Bekijk wat er direct op voorraad / af te halen is op onze afhaallocatie Breukelen. Voor overige steen- of hout producten afhalen in Breukelen geldt vooraf online bestellen volgens vaste deadlines zie onze pagina afhalen in Breukelen

Wat kunt u verwachten bij onze showroom Breukelen?

Openingstijden Showroom Breukelen

Bezoekadres Breukelen: Straatweg 5, 3621 BG Breukelen. Afhalen (click & collect) is mogelijk zoals u kunt lezen op onze afhaalpagina. Let u wel op de afhaal deadlines? De producten die wij verkopen zijn groot en zwaar. Dus kan het een paar dagen duren voordat uw bestelling op de juiste vestiging ligt. We plannen graag tijd voor u in, maak dan wel vooraf een afspraak via dit formulier.

Dag Bezoekuren
Maandag:                  Gesloten
Dinsdag: 9.00 - 17.00 uur   
Woensdag: 9.00 - 17.00 uur 
Donderdag: 9.00 - 17.00 uur 
Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur   
Zaterdag: 9.00 - 16.00 uur 
Zondag: Gesloten

Afwijkende openingstijden:
-

Gadero Breukelen

Ook is het mogelijk om uw online bestelling in Breukelen af te halen. Dit gaat volgens vaste besteldeadlines en vaste afhaalmomenten zie onze afhaalpagina.

Gelijk geholpen worden? Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button, zo staat er iemand voor u klaar op locatie!:

Afspraak maken gadero

Showroom Meppen, DE

Klik hier voor meer informatie voor de vestiging Meppen. Gadero Meppen is open voor publiek. U kunt orders thuisbezorgd krijgen en vanaf 50 euro goederen die vooraf zijn besteld volgens speciale deadlines, afhalen. Vind meer informatie op de afhalen pagina. We vragen om uw begrip en medewerking.

U kunt ons showterrein in Meppen bezoeken voor voorbeelden van blokhutten, overkappingen, vlonders en heel veel aluminium veranda's. In Meppen, net over de grens bij Emmen, spreekt ons personeel zowel Nederlands als Duits. 

Koffie, thee en andere lekkernijen staan voor u klaar. Met een afspraak heeft u zekerheid dat er een medewerker klaar staat om u te woord te staan. Maar kom ook gerust even langs om rond te neuzen! 

Openingstijden Showroom Meppen

Dag Bezoekuren (op afspraak)
Maandag:                  Gesloten
Dinsdag: 09.00 - 18.00 uur   
Woensdag: 09.00 - 18.00 uur 
Donderdag: 09.00 - 18.00 uur 
Vrijdag: 09.00 - 18.00 uur   
Zaterdag: 09.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Afwijkende openingstijden:
-

Bezoekadres Meppen: Lilienthalstraße 11, 49716 Meppen

Gadero Meppen

Spontaan langskomen mag helaas nu even niet, maak daarom nu een afspraak. We vragen om uw begrip. Bekijk hier de route beschrijving.

Afspraak maken gadero

Afhalen in Breukelen

Grote voorraad in Breukelen! Van beton- tot houten schuttingdelen. Van Larik Douglas, tot het nieuwe Redclass Wood. Van Geimpregneerd Grenen tot het duurzame Azobe hardhout. Dit alles kan direct worden meegenomen. Let op: de voorraad in Breukelen is beperkter dan de voorraad in Groningen. Een mailtje of telefoontje voorkomt eventuele teleurstellingen. Voor overige steen of hout producten afhalen in Breukelen geldt vooraf online bestellen volgens vaste deadlines zie onze pagina afhalen in Breukelen

GEEN Showroom in Groningen

Het hoofdkantoor en warehouse in Groningen is momenteel open, klantbezoek is ook weer mogelijk op afspraak. Bij ons pand in Groningen hebben wij GEEN showroom. Desgewenst kunt u uw tuinhout of bestrating ook afhalen bij deze vestiging. U dient wel altijd vooraf te bestellen via de website. Let u wel op onze afhaal deadlines? 

GEEN Showroom in Veldhoven

In veldhoven hebben wij geen showroom. Bij het pand te Veldhoven kunt u uitsluitend op vaste afhaaldagen uw hout- of steenbestelling afhalen

GEEN Showroom in België, uitsluitend afhalen op vaste afhaaldagen

In België hebben wij GEEN Showroom. Bij het pand in Hofstade-Aalst in België kunt u uitsluitend op vaste afhaaldagen uw tuinhout of bestrating afhalen. Op andere dagen is hier GEEN Gadero personeel aanwezig. Voor afhalen in België altijd vooraf bestellen via de website en afhalen op vaste afhaaldagen. 

afhalen belgie

Sfeerfoto's Showroom Meppen

Gadero Meppen

 

Gadero Meppen

 

Gadero Meppen

 

Blokhut Soren

 

Sfeerfoto's Showroom

Blokhutten showroom Gadero

 

Video: de uitbreiding van het showterrein van Gadero in Meppen

 

Sfeerfoto's Showroom Breukelen

BreukelenShowroom


BreukelenShowroom

BreukelenShowroom

Handige tips voor uw bezoek in Breukelen

gadero tuinhout breukelen

BreukelenShowroom

BreukelenShowroom

BreukelenShowroom

BreukelenShowroom

gadero jeep steyr puch mercedes

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!