Wovar Slangenboor voor hout 9 x 460 mm

Productnummer: WV66253 Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai

€ 8,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Slangenboor voor hout 9 x 460 mm

  • Extra gehard staal
  • Vlijmscherp
  • Lange levensduur

Wovar Slangenboor voor hout 9 x 460 mm

De slangenboor voor hardhout 9 x 460 mm is gemaakt van extra gehard staal. De boor heeft hierdoor een lange levensduur en is ijzersterk. Door de scherpe centreerpunt is het mogelijk om zeer nauwkeurig te boren. Het voorboren met deze lange hardhoutboor kan met iedere boormachine. Door de zeskantige kop past deze slangenboor geschikt voor iedere boormachine.

Voor deze slangenboor is een krachtige boormachine vereist. Druk de boor niet in één keer door het hout. Beweeg de lange houtboor telkens 2 centimeter in en uit het hout zodat het zaagsel kan worden afgevoerd en de boor niet te warm wordt.

Voorboren slotbouten M8

Met deze lange slangenboor kunt u voor boren in hardhout soorten zoals Azobé, Ipé en Bankirai. De lange houtboor is 9 mm dik en 46 cm lang en kan daardoor zeer diepe gaten boren. Deze boor kunt u gebruiken om lange M8 slotbouten voor te boren. Doordat deze slangenboor gaten boort met een diameter van 9 mm kunt u eenvoudig M8 slotbouten door het boorgat halen.
 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar-Slangenboor-Hardhout-6mm Wovar Slangenboor voor Hardhout 9 x 460 mm Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai Op voorraad
€ 8,75 Per stuk incl. BTW