Logo Gadero
service

Indraaianker 50 cm voor verankeren speeltoestel

Productnummer
DE2393
Gegalvaniseerd metaal
Inclusief T-schroef en sluitring
grondanker
houten_speelhuisje_6
speeltoestel_indraaianker_sfeer
houten_speelhuisje_7
Per stuk

6,31

incl. BTW

1736 stuks op voorraad
48 uur
Details
Materiaalsoort
Staal
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Voor alle palen geschikt

  • Eenvoudig verstevigen van een schommel of speeltoestel

Specificaties

Materiaalsoort
Staal
Materiaal
Staal
Kleur
RVS kleur
Diameter
10 mm

Indraaianker 50 cm voor verankeren speeltoestel

Met dit grondanker, of indraaianker, verankert u de palen van bijvoorbeeld een schommel of speeltoren in de grond. Het indraaianker van verzinkt staal draait u eenvoudig de grond in en bevestigd u aan de palen middels de oog en meegeleverde T-schroef en volgring. Kortom deze handige grondankers zorgen ervoor dat uw kinderen veiling kunnen schommelen en uw speeltoestel stevig in de grond is verankert. Door de schijfgrote van 10 cm draait u het grondanker probleemloos in de grond.

De grondanker van gegalvaniseerd metaal heeft een diameter van 10mm en is 50 cm lang. Daarnaast is dit draaianker geschikt voor de verankering van zowel ronde als vierkante palen in de grond. Wanneer u het anker in de grond plaats, houdt er dan rekening mee dat circa 6 tot 7 cm boven de grond over blijft. Zo heeft u voldoende ruimte om het indraaianker te bevestigen aan de paal.

Let op! Wanneer u houten palen in een harde grond plaats, dan adviseren wij om het grondanker in te graven en te vullen met snelcement. Gebruik voor alle palen van uw speeltoestel minimaal 1 grondanker!