Steigerhout Beits White Wash 0.75 Liter

Productnummer: DE99042

€ 21,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Steigerhout Beits White Wash 0.75 Liter

  • White wash meubelen enzovoorts
  • Hoogwaardige beits

Steigerhout Beits White Wash 0.75 Liter

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Met dit 0,75 liter blik white wash steigerhout beits geeft u uw nieuwe steigerplank en tuinmeubelen een trendy look. U brengt de white wash in twee lagen aan voor een goede dekking. Zorg er voor dat het hout nieuw en droog is. Na het aanbrengen van de eerste laag laat u de white wash beits goed drogen en schuurt u het licht op. Vervolgens brengt u de tweede laag aan.

De white wash steigerhout beits is licht transparant zodat de natuurlijke nerf van het naaldhout zichtbaar blijft. Naast de trendy look krijgen uw planken en tuinmeubelen ook een langere levensduur.

Een 0,75 liter blik white wash beits is goed voor een oppervlakte van 10 tot 15 m2. Breng de steigerhout beits aan met een langharige verfkwast of blokkwast.

Bewaar uw white wash steigerhout beits buiten bereik van kinderen en altijd boven een temperatuur van 5 graden. Lees altijd de gebruiksaanwijzingen op het etiket.


Vragen & antwoorden over dit product

Is deze beits ook geschikt voor op geimpregneerd hout?

Ja, deze beits is geschikt voor geïmpregneerd hout. Laat nieuw geïmpregneerd hout wel bij voorkeur enige maanden tot een jaar onbehandeld alvorens het te beitsen. Het hout moet zijn "afvalstoffen" kwijt. De inhoudsstoffen vocht / impregnant verarmen / verdampen in deze periode uit het jonge hout, zodat er geen hechtingsproblemen ontstaan met latere afdeklagen. Watergedragen of terpentine verdunbaar maakt in principe niet uit. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 10 m2 White Wash Steigerhout Beits 1 Liter Steigerhout Beits White Wash 0.75 Liter Op voorraad
€ 21,95 Per stuk incl. BTW