Tuinbank Teak Hardhout 200 x 40 x 45 cm zonder leuning

Productnummer: DE2269 Nette tuinbank van teak

€ 188,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinbank Teak Hardhout 200 x 40 x 45 cm zonder leuning

  • Glad geschaafd
  • Bouwpakket in 4 prefab delen
  • Duurzaam hardhout

Tuinbank Teak Hardhout 200 x 40 x 45 cm zonder leuning

Deze mooie, sportieve tuinbank die is gemaakt uit het duurzame houtsoort teak hardhout. Deze houtsoort bevat beschermende oliën en is daardoor duurzaam voor buitengebruik. Behandeling van dit hout is dus niet van toepassing. Wel krijgt dit hout door invloed van het weer een natuurlijk platinagrijze kleur. Dit vergrijzingproces kunt u tegengaan door met regelmaat speciale teakolie aan te brengen op uw meubel.

De afmeting van deze moderne tuinbank is 200 x 40 cm en de zithoogte is 45 cm. Hierdoor kunnen de wat kleinere personen er ook perfect op zitten. Ideaal om op te genieten op de mooie zomerdagen! Daarnaast is deze bank gemakkelijk verplaatsbaar, kan het eventueel ook als lange tafel worden gebruikt wanneer u bijvoorbeeld een plek nodig heeft om alle hapjes en drankjjes van uw barbecue uit te stallen.

Deze hardhouten 'tennisbank' Roland Garros Zandvoort wordt geleverd met bevestigingsmaterialen en is zeer eenvoudig te monteren. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinbank Teak Hardhout 200 x 40 x 45 cm zonder leuning Tuinbank Teak Hardhout 200 x 40 x 45 cm zonder leuning Nette tuinbank van teak Op voorraad
€ 188,95 Per stuk incl. BTW