Logo Gadero
service

Hardhouten tuintafel

Tuintafels van hardhout gaan jarenlang mee. Wij leveren hardhouten tuintafels in teak, acacia en andere hardhout soorten. Bovendien zijn alle hardhouten tafels glad geschaafd, dus geheel splintervrij. Wij bezorgen hardhout tuintafels in heel Nederland en Belgisch Vlaanderen. Gadero levert hardhouten tafels onder voordelige en veilige Thuiswinkel servicegaranties. Ontdek ook onze trendy kloostertafels van hardhout en bestel desgewenst bijpassende stoelen en tuinbanken mee.

Wij hebben teak hardhouten tuintafels en kloostertafels te koop in de maten 180 tot 300 cm. Zijn de prijzen voor hardhouten tafels voor u niet toereikend? Bekijk dan de speciale pagina met trendy steigerhouten tuintafels voor voordelige prijzen. Bovendien leveren we onze steigerhout tafels kant en klaar, dus geen gedoe met opbouwtekeningen en tijdverslindende bouwpakketten. Neem tot slot een kijkje bij onze populaire picknicktafels van hout. Dit zijn tuintafels waarbij de banken en tafel uit 1 geheel bestaan.

Wilt u zelf een trendy tafel maken? Bekijk dan ook ons aanbod boomstambladen. Deze boomstammen voor tafelbladen van hardhout zijn ook geschikt voor buiten. Dit zijn massieve bladen met aan de zijkanten de grillige vorm van een echte boomstam. De kopse kanten zijn wel altijd recht afgezaagd. Deze boomstammen bezorgen wij in heel Europa.