Logo Gadero
service

Wovar Verstelbare terrasdrager 14 - 23 cm van hoogwaardig kunststof

Productnummer
FW4963
verstelbare_terrasdrager_80x140mm
vloerdrager_terras_hout_0
play video

5,75

incl. BTW

Op voorraad
48 uur
Details
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Extra hoog Instelbaar van 14 - 23 cm (eenvoudig draaibare doppen)

  • Eenvoudig te plaatsen op tegels of beton

  • Maximaal gewicht van 1000 kg (puntbelasting)

  • Van hoogwaardig nieuw plastic

Specificaties

Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Product type
Ijzerwaren en onderhoud

Wovar Verstelbare terrasdrager 14 - 23 cm van hoogwaardig kunststof

Wilt u gaat een terras bouwen en wil een hoogte van 14 - 23 cm opvangen? Deze verstelbare kunststof terrasdragers monteert u op vlak liggende tegels. Vervolgens kunt u deze vloerdragers draaien tot de gewenste hoogte, u kunt deze stelbare balkdragers draaien van 14 - 23 cm hoogte. Ook zeer geschikt om hoogteverschillen op te vangen, dus ideaal bij het bouwen van een vlonder op een oud terras. Deze terrasdragers zijn geschikt om een untbelasting op te vangen van maar liefst 1000 kilo.

Maak altijd de voet vast aan uw tegel middels plugjes en schroefjes (niet meegeleverd). Plaats elke 50 cm in een rij met balken een dergelijke vloerdrager. Plaats altijd een kunststof verstelbare balkdrager aan het begin en het einde van de rij onderbalken.

U gaat een houten vlonder maken? Zorg dat de balken onderling 40 cm uit elkaar liggen. Voor de balken vastmaken aan de terrasdragers zijn er schroeven van 4x50 mm nodig. Voor de bevestiging van de vloerdragers aan de tegels 4x30 mm mét betonplug. Altijd even voorboren. Deze verstelbare terrasdrager van 14 - 23 cm hoogte is tevens verkrijgbaar in de volgende maten: 2.5-4 cm, 3-6 cm, 4-6 cm, 5-8 cm en 8-14 cm.

Combineer uw onder bij houthandel Gadero met onderbalken van hardhout of geïmpregneerd zachthout. Tevens leveren wij in heel Nederland en België 1001 vlonderplanken. Kies uit lichtgewicht planken voor een dakterras tot hardhouten terrasdekdelen.

Bijbehorend bij dit product