Wovar Vlonderliner Hulpstuk Bij Montage Vlonderplanken 14.5 cm breed

Productnummer: WV24014 Voor strakke montage van uw vlonder

€ 9,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Vlonderliner Hulpstuk Bij Montage Vlonderplanken 14.5 cm breed

  • Al uw vlonderschroeven in één lijn
  • Razendsnel schroeven monteren in uw planken

Wovar Vlonderliner Hulpstuk Bij Montage Vlonderplanken 14.5 cm breed

Bent u van plan zelf een vlonder te maken? Dan wilt u natuurlijk graag uw schroeven in één rechte lijn monteren. Met de Vlonderliner van het merk Wovar kunt u eenvoudig uw vlonderschroeven op één lijn en op precies dezelfde hoogte monteren. De Vlonderliner is te gebruiken voor vlonderplanken met een breedte van 14.5 cm en eenvoudig in gebruik. Na het plaatsen van uw eerste vlonderplank hoeft u slechts uw Vlonderliner op uw plank te leggen. Zorg ervoor dat uw blokje aan de zijkant, de zijkant van de vlonderplank aanraakt. Zo zorgt u voor een strakke montage!

Wanneer u verder gaat met de volgende plank, draait u uw Vlonderliner om. Plaats de zijkant weer tegen de zijkant van uw vlonderplank voordat u verder gaat. Zorg ervoor dat de grote sleuf van de liner gelijk staat met de schroeven in de eerste vlonderplank. Wanneer u dit heeft gedaan, kunt u uw gaten voorboren in de tweede plank. Zo krijgt u uw gaten precies in lijn!

Maak uw aankoop compleet!

Maak uw bestelling gelijk compleet wanneer u deze Vlonderliner besteld. Bestel gelijk uw vlonderplanken mee! Kijk goed welke schroeven u precies dient te gebruiken voor de montage van uw vlonder. U wilt niet de verkeerde bestellen. Bekijk ons gehele assortiment vlonderschroeven en bestel.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar Vlonderliner Wovar Vlonderliner Hulpstuk Bij Montage Vlonderplanken 14.5 cm breed Voor strakke montage van uw vlonder Op voorraad
€ 9,95 Per stuk incl. BTW