Oprit stenen 60Plus Soft Comfort Nero Banenverband 8cm dik Per 1.28m2

Productnummer: EX200067   |   Geborsteld en geïmpregneerd   |   Verschillende stenen per laag (zie foto's)

€ 61,37 Per 1,28m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Oprit stenen 60Plus Soft Comfort Nero Banenverband 8cm dik Per 1.28m2

  • Oprit aanrader!
  • Zachte afwerking voor verhoogd voetcomfort
  • Zeer eenvoudig in onderhoud
  • Luxe, donkere tegel
  • Niet af te trillen

Oprit stenen 60Plus Soft Comfort Nero Banenverband 8cm dik Per 1.28m2

Bent u op zoek naar fraaie sierbestrating voor uw oprit of terras? Kijk dan naar deze prachtige Soft Comfort banenverband stenen met een dikte van 8 cm in Nero Zwart kleur van onze A-merk fabrikant Excluton. Deze duurzame stenen zijn met een dikte van 8 cm geschikt voor het maken van een oprit. Deze kleur Nero, Antraciet is een rustige kleur die uw oprit of terras omtovert tot een luxe geheel. Natuurlijk zijn deze stenen ook te gebruiken voor andere toepassingen in uw tuin, bijvoorbeeld om een tuinpad of terras mee aan te leggen.

Ga voor weinig onderhoud

Deze tegels zijn elk behandeld met een veredelingsbehandeling. Bij deze behandeling is er een impregnatielaag aangebracht en zijn de tegels geborsteld. Het borstelen gebeurd met speciale koolstofborstels waardoor de bovenlaag van de tegels wordt afgedicht. Dit weerhoudt vocht en vuil ervan in de tegels te trekken. Dit, in combinatie met de impregnatielaag, zorgt ervoor dat mossen, algen en zelf kalkuitbloei geen grip op uw nieuwe bestrating kunnen krijgen en u dus weinig onderhoud hoeft te plegen. 

60Plus Soft Comfort Nero Banenverband 8cm dik

Voor u deze prachtige tegels bestelt dient u rekening te houden met een aantal zaken. Deze tegels verkopen wij per laag. Met 1 laag bestraat u 1,28 m2 en bestaat uit 8 stenen van verschillende afmetingen. Per laag krijgt u 4 tegels van 22x60cm, 2 tegels van 28x60cm en 2 tegels van 34x60cm. Daarnaast dient u ook rekening te houden met 8% snijverlies. 

Snel bij u thuis geleverd!

Gadero levert deze tegels snel bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. Zoekt u nog wat hulp bij het leggen van uw nieuwe bestrating. Wij geven uitgebreid uitleg in de bovenstaande video en in onze blogs. Vergeet u niet de extra benodigdheden zoals voegmiddel, ophoogzand en opsluitbanden aan uw bestelling toe te voegen voor u deze plaatst?

Mocht dit niet de tegel zijn die bij uw wensen past, dan verwijzen wij u graag naar ons ruime assortiment betontegels, keramische tegels en natuursteentegels. Bij Gadero vindt u altijd wat u zoekt! 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60Plus Soft Comfort Banenverband 8 cm dik Nero Per 1.28m2 Oprit stenen 60Plus Soft Comfort Nero Banenverband 8cm dik Per 1.28m2   |   Geborsteld en geïmpregneerd   |   Verschillende stenen per laag (zie foto's) Op voorraad
€ 61,37 Per 1,28m2 incl. BTW