60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Nero

Productnummer: EX1000230   |   Terrastegel in Nero kleur   |   Geborsteld en geïmpregneerd

€ 33,25 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Nero

  • Luxe uitstraling
  • Moderne antraciet/zwarte kleur
  • Voelen zijdezacht aan
  • Niet geschikt voor de oprit

60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Nero

De terrastegel 60Plus Soft Comfort 30x60x4cm Nero van A-merk producent Excluton bestelt u nu eenvoudig en snel online bij Gadero! De kleur Nero is een eigentijdse kleur Antraciet. Deze donkere tegel heeft een diepe kleur Antraciet die tegen zwart aan zit. Deze tegels zijn zowel geborsteld als geïmpregneerd, waardoor ze over verschillende gunstige eigenschappen beschikken.

Zijdezacht en onderhoudsvriendelijk

Omdat deze tuintegels geïmpregneerd zijn nemen ze een stuk minder vocht en vuil op dan onbehandelde betontegels. Hierdoor blijven ze langer schoon en blijft de kleur van de tegels langer behouden. Daarnaast zijn ze geborsteld. Met speciale koolstofborstels wordt de bovenlaag van de tegels verder afgedicht waardoor mossen, algen en kalkuitbloei nog minder kans maken om uw tegels aan te tasten! Daarnaast zorgt deze behandeling er ook voor dat de tegels erg zacht aanvoelen. Hierdoor zijn ze erg prettig beloopbaar, zelf op blote voeten.

Maak uw tuin zomerklaar!

Bestel vandaag nog de tuintegel 60Plus Soft Comfort 30x60x4cm Nero zodat u zeker weet dat u in de zomer kunt genieten van uw nieuwe terras of looppad. Vergeet niet om ook uw bestrating toebehoren zoals zand, opsluitbanden en voegmortel mee te bestellen zodat u direct aan de slag kunt! Gaat u zelf aan de slag met uw nieuwe terras of looppad? Bekijk dan bovenstaande video of lees onze blog voor een uitgebreid stappenplan. 

Gadero levert de betontegel 60Plus Soft Comfort 30x60x4cm Nero binnen 1-7 werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland. Is dit niet de Soft Comfort tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledig assortiment Excluton 60Plus Soft Comfort en Soft Finish terrastegels. Heeft u liever een andere tegel? Wij bieden een ruim aanbod aan betontegels, keramische tegels en natuursteentegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60Plus Soft Comfort 30 cm x 60 cm x 4 cm Nero 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Nero   |   Terrastegel in Nero kleur   |   Geborsteld en geïmpregneerd Op voorraad
€ 33,25 per m2 incl. BTW