Houten Frame Easy Lariks Douglas fijnbezaagd hout in 5 maten

Productnummer: DE12050 Met robuuste staanders 15x15 cm

Vanaf € 541,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Houten Frame Easy Lariks Douglas fijnbezaagd hout in 5 maten Breedte Diepte Prijs/- Aantal stuks Voorraad / Bundels
300 cm
€ 541,95 Per stuk
300 cm
€ 710,75 Per stuk
400 cm
€ 775,95 Per stuk
300 cm
€ 803,95 Per stuk
400 cm
€ 868,95 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Houten Frame Easy Lariks Douglas fijnbezaagd hout in 5 maten

  • Betaalbaar houtpakket
  • Modern Lariks Douglas hout
  • Eenvoudig Terrasoverkapping bouwpakket
  • Betaalbaar fijnbezaagd hout
  • Zelf zagen en inkepen
  • Maatwerk niet mogelijk (wel zelf in te korten)
  • Geleverd zonder dakbedekking (eenvoudig bij te bestellen in hout of polycarbonaat zie Bijbehorende producten)

  Houten Frame Easy Lariks Douglas fijnbezaagd hout in 5 maten

  Wilt u een houten overkapping bouwen aan uw de achterzijde of zijkant van uw woning? Verleng uw woning noemen wij dat. Met deze zogenaamde veranda aanbouw haalt u een volledig doe-het-zelf bouwpakket in huis. Het schuine dak, ook wel lessenaarsdak genoemd, zorgt ervoor dat er geen water op uw dak blijft staan. Zo spoelt ook veel vuil van zelf al van uw dak.

  Let op! U dient nog wel dakbeschot of polycarbonaat platen mee te bestellen om uw dak compleet te maken.

  Inhoud veranda set

  Dit houten frame bestaat uit 15x15 cm staanders en hout voor de boeidelen aan de zijkanten, schuine schoren, liggers van 10x20 en 5x15 cm. Dit houten frame is van onbehandeld, versgezaagd, ongedroogd en fijnbezaagd Lariks Douglas hout. Let op! schuine schoren en dergelijke dient u zelf op maat te zagen en inkepen.

  Dak los bijbestellen

  Standaard leveren we dit houten frame zonder dakplanken of dakplaten. Zo kunt u zelf bepalen of u bijvoorbeeld OSB of underlayment plaatmateriaal of doorzichtige polycarbonaat platen op uw dak legt. Of dat u panlatten met aluminium dakpanplaten op uw verandadak legt. Bij ons ook leverbaar met onbehandelde Lariks Douglas veer en groef dakbeschot planken 18 mm dikte of polycarbonaat platen. Kijk hiervoor bij de bijbehorende producten. Op de zogenaamde vellingdelen kunt u vervolgens dakpanplaten, dakshingles (dan wel een laag underlayment platen toevoegen) of andere dakbedekking plaatsen.

  De veranda aanbouw van 400cm breed heeft 2 staanders van 15x15 cm dikte, de grotere altijd 3 staanders van 15x15 cm dikte.

  Afstand van de dakbalken:

  • 400x300 = 94cm
  • 500x300 = 94cm
  • 600x300 = 61cm
  • 600x400 = 61cm
  • 500x400 = 63cm

  Wordt geleverd inclusief opbouwtekening, schroeven en bevestigingsmaterialen. Betonpoeren dient u wel los bij te bestellen. 

  Dit product valt onder de categorie: Overkapping 4x3, Overkapping 4x4, Overkapping 5x3, Overkapping 5x4, Overkapping 6x3, Overkapping 6x4, Overkappingen Lariks Douglas bezaagd


  Vragen & antwoorden over dit product

  Heeft u dit product ook in een pakket 7 meter. Lang en 3.50 diep

  Nee, deze pakketten worden enkel geleverd in de weergegeven maatvoeringen.

  Als ik een veranda bestel met dakbeschot, moet deze dan nog geplakt worden of wordt er materiaal geleverd dat de veranda waterdicht is?

  Het dakbeschot bestaat uit planken en deze moeten nog geschroefd worden.
  Hierna kan u de dakbedekking aanbrengen.

  Heeft de veranda van 500cm 2 of 3 staanders?

  De 500 x 300 variant heeft 3 staanders.

   

  ik heb een vraag over Aanbouw Veranda Lariks Douglas hout in 10 maten zitten hier ook al de dak balken en platen bij in

  U kunt kiezen voor de optie met dakbeschot en zonder dakbeschot. 

  Als ik de aanbouw veranda lariks Douglas met dakbeschot bestel, wat houdt dit dan in? En Douglas hout hoef ik toch niet te behandelen?

  Als dakbeschot worden er veer en groef planken geleverd.

  Lariks Douglas hout is van nature voldoende verdurzaamt voor buiten gebruik, maar heeft wel de eigenschap zeer snel te vergrijzen. Mocht u de mooie kleur willen behouden, kunt u de planken behandelen met transparante beits.

  Zijn bij de aanbouw veranda de liggers al ingefreesd voor goede bevestiging? Zijn alle balken en liggers al voorgeboord voor simpele bevestiging?

  Nee, deze aanbouw verande is een doe het zelf pakket. Boren, infresen en dergelijke dient u zelf te doen.

  Ik zou graag de aanbouw veranda douglas willen bestellen van 500 x 300. Hoeveel betonpoeren heb ik nodig? En wat is de hoogte van de van de aanbouw? Onze deuren zijn vrij hoog, dus wil graag weten hoe hoog men de hoofdbalk aan de muur, bevestigd kan worden.

  Deze aanbouw veranda heeft 3 staanders. De staanders zijn 300 cm, waarmee u een maximale hoogte van 280 cm aan de voorkant kunt bereiken.

  Wat kost een overkaping 370cm breed 350 diep

  Om een de kosten van een overkapping op maat te berekenen zullen wij iets meer informatie nodig hebben. Denk hierbij ook aan de hoogte, de materiaalsoort, het aantal ramen, het aantal dichte wanden, wat voor soort dakbedekking et cetera. U kunt het best even een email sturen met uw wensen en vragen.

  Wat kost 300 br. x 270 diep Douglashout

  De sets zijn eventueel zelf in te kort, de 300 x 270 cm kunt u uit de 400 x 300 cm zagen. Ook kunt u los alle lariks palen en balken bestellen.

  Is uw maatvoering, bv 600 x 300 cm , gemeten van muur tot hoekstaander of dakoppervlak? Wat is uw standaard oversteeklengte aan de gootzijde, gemeten vanaf de voorzijde van de staander? Hoeveel staanders heeft een dak met lengte 600 cm?

  De maatvoering op onze website is de buitenmaat van het dak. Een veranda van 6 meter heeft standaard drie staanders. Het betreft een doe-het-zelf bouwpakket, u kunt de oversteek aab de gootzijde zelf bepalen.

  Wij bieden enkel de maten die op onze website staan vermeld.

  Beste , Ik zou graag (Aanbouw Veranda Lariks Douglas Met Dakbeschot 400 x 300 cm) bestellen. Wat heb ik nog extra nodig om de veranda klaar te hebben? Mvg

  Fundering, betonpoeren en dakbedekking EPDM, dakleer of easyroofing.

  Is deze zowel in de breedte als in de diepte in te korten ?

  Ja

  wat houd dakbeschot in is dit een volwaardige dak bedekking?

  Dit zijn dakplanken die inelkaar vallen zodat je een dak zonder doorkijk krijgt. Deze veer en groef planken dient u nog dakbedekking op aan te brengen om waterdicht te houden. Bijvoorbeeld easyroofing of dakleer.

  Is het mogelijk om ook een afdak van 10 x 6 te verkrijgen in totaalpakket?

  Bij deze maat komt u uit op zelf samenstellen, zie tabblad LARIKS.

  Wat is de hoogte van de veranda?

  De palen zijn 300cm lang, maar kan ingekort worden naar eigen wensen

  Wat is de hoogte van de balk met liggers en polycarbonaat platen (samen)? Daar de gevel niet geheel gelijk is, moet ik dit opvangen door een balk (5x20?) te plaatsen. En hoe moet dit met het muurprofiel voor de afdichting?

  Gebruik daarvoor niet deze set maar een aluminium muurprofiel, losse staanders van lariks douglas hout en meer benodigdheden zie pagina polycarbonaatplaten.

  Welke verf kan je het beste gebruiken, wanneer je de overkapping een andere kleur wilt geven.

  Onze Maxrelease beits in wit, antraciet zwart, groen of transparant.

  Is de houten overkapping "Aanbouw Veranda Lariks Douglas diverse maten" standaard voorzien van gefreesde inkepingen, bevestigingsgaten, etc. of zijn de balken, staanders, schoren vrij en naar eigen keuze te bevestigen?

  Alles is vrij en naar eigen keuze te zagen. Wel leveren we een bouwtekening mee. Met dit pakket bent u dus flexibel om in aangepaste maat op te bouwen.

  Is deze veranda ook leverbaar 3 meter breed en 2.5 meter diep? verder wil ik 1 zijkant dicht hebben. Hoor wel wat er mogelijk is?

  het is een Doe Het Zelf pakket dus alles moet op maat gezaagd worden. U kunt dus ons iets groter model kiezen en deze inkorten. Dit is goedkoper dan dat wij een aparte maat toevoegen aan het assortiment.

  De zijkant kan natuurlijk dicht gemaakt worden met lariks potdekselplanken naar keus, ik zou wel balken adviseren om een frame te maken, bijvoorbeeld elke 40 cm een 4.5x7.0 verticale balk en hier aan de planken bevestigen.

  IS deze ook leverbaar in 300 x 250 ?

  Nee, wel kunt u deze zelf veranda ook zelf samenstellen via tabblad Lariks, daar vindt u alle producten ook los.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Populair Lariks Douglas overkapping onbehandeld Houten Frame Easy Lariks Douglas fijnbezaagd hout in 5 maten Met robuuste staanders 15x15 cm Op voorraad
  Vanaf € 541,95 Per stuk incl. BTW