Betonnen funderingsbalk met afwateringsprofiel 10 x 100 x 15 cm

Productnummer: DE13312 Funderingsbalk beton

€ 18,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonnen funderingsbalk met afwateringsprofiel 10 x 100 x 15 cm

  • Oogt mooi bij hout
  • Duurzaam
  • Ideaal te plaatsen op zandbed
  • Zowel voor blokhutprofielen als houtbouw wanden (van 45cx70 mm balken)

Betonnen funderingsbalk met afwateringsprofiel 10 x 100 x 15 cm

Deze betonnen funderingsbalk zorgt ervoor dat uw tuinhuis of tuinschuur optimaal beschermd is tegen houtrot. De funderingsbalk heeft een dikte van 10 cm, een lengte van 100 cm en een hoogte van 15 cm. Verder heeft deze betonnen fundamentsbalk een vlakke kant van 5,6 cm. 

Deze betonnen fundering zorgt ervoor dat uw houten blokhut of tuinhuisje niet in aanraking komt met vochtige ondergronden. De betonband van de opsluitband heeft een afwateringsprofiel en is daarmee uniek in de markt. Het regenwater blijft zo niet staan. Plaats deze funderingsbalk van beton op een zandbed.

Voor zowel blokhutprofielen als Lariks Douglas houtbouw projecten met dichten wanden

U kunt deze betonnen funderingsbalk zowel gebruiken voor het plaatsen blokhutprofielen en balken (zet deze tegen de opstaande rand aan) om zelf wanden van bijvoorbeeld een Lariks Douglas overkapping te maken. U kunt de onderste houten balk desgewenst vastschroeven met slagpluggen aan de betonband, dit is echter niet een must, echter wel aan te raden als uw houtbouw project veel wind vangt.

Bestel ook...

Met de ventilatierooster set van Gadero is uw tuinhuis nog beter beschermd tegen het houtrot. Zo kan uw blokhut namelijk ook van binnen uit ventileren. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betonnen funderingsbalk met afwateringsprofiel Betonnen funderingsbalk met afwateringsprofiel 10 x 100 x 15 cm voor blokhut en houtbouw Funderingsbalk beton Op voorraad
€ 18,95 Per stuk incl. BTW