Logo Gadero
service

Betontegels 30x30 cm Grijs Met Facet 4.5 cm Dikte

Productnummer
EX6519
Stoeptegel met facet
Goedkope ondervloer voor vlonder of tuinhuis
betontegel_grijs_klein_2
Per m2

14,95

incl. BTW

Verkocht per 54 stuks á € 68,58

Op voorraad
2 tot 3 weken

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 54 stuks á € 68,58

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Goedkoop stoeptegels kopen per pak

  • Handzaam formaat

  • Handig gewicht

  • Met facetrand

  • Goedkope uitstraling

  • Geen coating

Specificaties

Kleur
Grijs
Benodigde per m2
11.77

Betontegels 30x30 cm Grijs Met Facet 4.5 cm Dikte

Zoekt u goedkope 30x30 cm stoeptegels voor bijvoorbeeld onder een houten terras of tuinhuis. Of zoekt u gewoon een zeer betaalbare verharding voor een lage prijs? Deze goedkope betontegels van Excluton van 30x30 cm grijs zijn 4,5 cm dikte en een zeer geschikte keuze. Deze beton kleur grijs 30x30 cm tegels zijn nieuw en A-keuze tegels van het bekende steenmerk Excluton. Vierkante betontegels van 30 bij 30 cm worden van oorsprong ook wel stoeptegels genoemd. Deze goedkope 30x30 cm tegels hebben een schuin facet. Een facet is een geslepen randje rond om het oppervlak van de tegel.

De minimale bestelhoeveelheid van deze grijze stoeptegels is 4,59 m2. In totaal ontvangt u per besteleenheid 54 stoeptegels.

Betontegels leggen

Deze goedkope betontegels legt u eenvoudig in een standaard zandbed van 10 á 15 cm dik. Deze dient u ook aan te trillen. Let op dat u uw bestrating altijd opsluit met opsluitbanden. Om uw terras af te werken veegt u de voegen in met voegmiddel. Let op dat u de tegels niet aantrilt, hierdoor kunnen ze beschadigen en breken. Voor een uitgebreide stappenplan en meer tips raden wij u aan onze klustip door te lezen!

Niet de betontegels voor uw tuin?

Zijn dit niet de tegels waar u naar zicht? Naast de populaire grijze 30x30 cm betontegels vindt u andere tinten zoals rood, geel en zwart terug in ons assortiment sierbestrating. Hier vindt u ook andere target="_blank" betontegels en target="_blank" keramische tegels. Bestel nu goedkope stoeptegels samen met target="_blank" zand en target="_blank" opsluitbanden.