Betontegels 30x30 cm Grijs Met Facet 4.5 cm Dikte

Productnummer: EX70901G   |   Stoeptegel met facet   |   Goedkope ondervloer voor vlonder of tuinhuis

€ 12,00 Per m2
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegels 30x30 cm Grijs Met Facet 4.5 cm Dikte

  • Goedkoop stoeptegels kopen per pak
  • Handzaam formaat
  • Handig gewicht
  • Met facetrand
  • Goedkope uitstraling
  • Geen coating

Betontegels 30x30 cm Grijs Met Facet 4.5 cm Dikte

Zoekt u goedkope 30x30 cm stoeptegels voor bijvoorbeeld onder een houten terras of tuinhuis. Of zoekt u gewoon een zeer betaalbare verharding voor een lage prijs? Deze goedkope betontegels van 30x30 cm grijs zijn 4,5 cm dikte. Deze beton kleur grijs 30x30 cm tegels zijn nieuw en A-keuze tegels van het bekende steenmerk Excluton. Vierkante betontegels van 30 bij 30 cm worden van oorsprong ook wel stoeptegels genoemd. Deze goedkope 30x30 cm tegels hebben een schuin facet. Een facet is een geslepen randje rond om het oppervlak van de tegel.

De minimale bestelhoeveelheid van deze grijze stoeptegels is 4,68 m2. In totaal ontvangt u per besteleenheid 52 stoeptegels.

Naast de populaire grijze 30x30 cm betontegels vindt u andere tinten zoals rood, geel en zwart terug in ons assortiment sierbestrating. Bestel nu goedkope stoeptegels samen met zand en opsluitbanden.

Lees hier tips voor terras aanleggen. Bent u toch op zoek naar een andere betontegel? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij ons volledige assortiment betontegels.


Vragen & antwoorden over dit product

Heeft u ook trottoirtegels met de tekst "Eigen terrein" 30 x 30 cm.

Deze hebben we helaas niet. We hebben wel verkeersttegels op aanvraag zoals tegels met "NP" of "P" .

Hallo, ik heb exact 100 tegels nodig. Hoeveel pakken zijn dat? Ik heb namelijk de indruk dat in de productomschrijving wisselende info staat omtrent de hoeveelheden per pak. grtn Roeland

Er zitten 60 tegels in een pak.

Beste, Ik had graag een tuinhuis willen plaatsen, en deze op een ondergrond van betontegels plaatsen. Graag had ik geweten, als ik de ondergrond een 15cm heb uitgegraven, welk zand ik dien te gebruiken om dit op te vullen, aan te trillen en de tegels te plaatsen? Alvast hartelijk dank, Geert

Ik begrijp dat uw tuinhuis ook op de tegels komt te staan en dat de tegels dus zwaar belast worden. Een zandbed van 10 is voldoende mits er een puinlaag onder dit zandbed ligt van circa 20 cm. Wanneer er geen puinlaag onderligt, raad ik aan om 12 cm stabilisatiezand in het gat te gooien met daarop 3 cm gewoon zand. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Betontegel grijs Betontegels Grijs 30 x 30 x 4,5 cm met facet   |   Stoeptegel met facet   |   Goedkope ondervloer voor vlonder of tuinhuis Ruim op voorraad
€ 12,00 Per m2 incl. btw