Logo Gadero
service

Breedbekskimmer Karibu

Productnummer
KA39430
Afzuigpunt in houten zwembad voor aansluiting zandfilterpomp
breedbekskimmer_houten_zwembad_karibu_2
skimmer_houten_zwembad_karibu
Per stuk

109,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Diepte
32 cm
Breedte
34,5 cm
Hoogte
38 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Inclusief terugloopmond

  • Inclusief set met slangen

  • Niet standaard meegeleverd bij zandfilterpomp Karibu (los meebestellen)

Specificaties

Kleur
Wit
Breedte
34,5 cm
Diepte
32 cm
Hoogte
38 cm

Breedbekskimmer Karibu

Om het water in een houten zwembad van Karibu te reinigen en schoon te houden is een filtersysteem van groot belang. Deze skimmer, ofwel breedbekskimmer, van Karibu maakt deel uit van het complete filtersysteem wat zorgt dat het kwaliteit van het water in een zwembad ten allle tijde goed is. Deze zwembad skimmer wordt niet standaard meegeleverd bij de houten zwembaden van Karibu. De skimmer wordt als set inclusief terugloopmond en slangenset door Karibu geleverd.

Let op! Besteld u een houten zwembad van Karibu met daarbij een filterpakket klein of groot, dan wordt deze breedbekskimmer niet standaard meegeleverd. U dient deze skimmer van Karibu altijd los mee te bestellen wanneer u ook een filterpomp (klein of groot) besteld bij een houten zwembad van Karibu.

Wat is een zwembad skimmer?

Een skimmer maakt deel uit van een compleet filtersysteem en dient als afzuigpunt voor het zwembad. De breedbekskimmer wordt idealiter op 2-3 cm onder de rand van het zwembad gemonteerd. De skimmer zorgt ervoor dat drijvend vuil op de oppervlakte, waaronder bladeren, uit het water van het zwembad wordt gefilterd. Onder aan de skimmer zit een aansluiting voor op de filterpomp. Doordat de zandfilterpomp het water aanzuigt, komt al het oppervlaktevuil terecht in een opvangreservoir van de skimmer, die u vervolgens kunt ledigen. Kleiner vuil wat zich in het water bevindt wordt door de zandfilterpomp gefilterd. Een compleet filtersysteem voor houten zwembaden is een must, en zorgt dat u altijd kunt genieten van fris en schoon water in uw zwembad.