Logo Gadero
service

Composiet Timmdek vlonderplank The Rockies 2.3 x 14 cm Red Cedar

Montage met Timmdek clips
25 jaar garantie!
model_composiet_vlonderplank_timmdek_the_rockies_cedar
model_the_rockies_cedar_zichtzijde
model_composiet_vlonderplank_timmdek_the_rockies_cedar_sfeerfoto_5
model_composiet_vlonderplank_timmdek_the_rockies_cedar_sfeerfoto_3
model_rockies_cedar_deck_back
Per stuk,vanaf

26,45

incl. BTW

2 varianten op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
230 cm
Breedte
14 cm
Kies afmetingen
1 - 3 dagen
240 stuks
26,45
1 - 3 dagen
166 stuks
46,25
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Duurzame composiet vlonderplank

  • Montage met clips (geen zichtbare schroefkoppen)

  • Weinig onderhoud nodig

  • Waterafstotend en splintert niet

Specificaties

Breedte
14 cm
Dikte
2,3 cm

Onze producten bij jullie in de tuin

Composiet Timmdek vlonderplank The Rockies 2.3 x 14 cm Red Cedar

Op zoek naar een zeer duurzame vlonder en die lijkt op een natuurlijke vlonderplank? Deze composiet vlonderplank uit de serie The Rockies in de kleur Red Cedar heeft een afmeting van 2.3 x 14 cm en is verkrijgbaar in verschillende lengtematen. De vlonderplanken hebben een houtstructuur, maar in tegenstelling tot hout, zullen ze niet vergrijzen. U kunt jarenlang van een prachtige vlonder genieten. Timmdek geeft maar liefst 25 jaar garantie op deze planken. Om de vlonderplanken te monteren wordt gebruikgemaakt van Timmdek clips. Hierdoor krijgt u een strakke vlonder waarbij er geen zichtbare schroefkoppen zijn.

Timmdek vlonderplanken

Timmdek heeft 3 verschillende soorten composiet vlonderplanken ontwikkeld. De vlonderplanken uit de serie “The Rockies” zijn van de allerbeste kwaliteit. Op deze planken wordt 25 jaar garantie gegeven. Deze terrasplanken hebben een houtstructuur en zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Met de planken uit de serie “The Alps” krijgt u het beste van twee werelden. Een duurzame composiet plank die lijkt op een natuurlijke plank door de tweekleurige houtstructuur. Op deze planken wordt 15 jaar garantie gegeven. Liever een vlonderplank die lijkt op een moderne hardhouten vlonderplank met groeven? Neem dan een composiet vlonderplank uit de serie “The Andes”. Op deze planken wordt ook 15 jaar garantie gegeven.

Duurzame vlonderplanken

Er is geen enkele boom gekapt om deze vlonderplanken te maken. De composiet vlonderplanken zijn gemaakt van 95% gerecyclede en teruggewonnen materialen. Er is gebruikgemaakt van HDPE (High Density Polyethylene). Dit neemt geen vocht op en is zelfs vochtafstotend. De composiet terrasplanken van Timmdek zijn zeer weersbestendig. Ze weerstaan de hoogte UV-index van direct zonlicht. De planken hebben een antislip toplaag waarmee ze ook geschikt zijn om te plaatsen nabij zwembaden.

Onderhoudsarme vlonderplank

De vlonderplanken uit de The Rockies serie zijn de meest duurzame vlonderplanken die Timmdek produceert. Deze planken zijn het beste bestand tegen direct zonlicht, schimmel en insecten en zullen ook niet gaan rotten of splinteren. Er kan gerust met blote voeten op gelopen worden in de zomer. De toplaag is voorzien van een anti-slip laag en de planken waterafstotend. Timmdek geeft u maar liefst 25 jaar garantie op deze vlonderplank met Cedar kleur.

Composiet terrasplank

Deze composiet planken zijn massief en hebben geen holkamers. Dit maakt de planken wat zwaarder, maar hierdoor zijn ze ook steviger. De plank heeft een breedte van 14 cm, een dikte van 2,3 cm en zijn in verschillende lengtematen verkrijgbaar. Op zoek naar een composiet vlonderplank die er nog meer uitziet als een houten plank? Kies dan voor een vlonderplank uit de serie The Alps. Indien u een plank zoekt met groeven, bekijk dan de serie The Andes.

Montage composiet vlonderplanken

Deze composiet vlonderplanken worden gemonteerd met Timmdek onzichtbare clips dat voor een schroefvrij uiterlijk. Een vlonder heeft hierdoor niet alleen een strakker uiterlijk, maar de montage met clips gaat ook nog een veel makkelijker. Per m2 zijn er ongeveer 21 clips en schroeven nodig. Deze clips worden tussen de vlonderplanken geplaatst en vastgeschroefd. De maximale ruimte tussen de planken is 350 mm.