Logo Gadero
service

Composiet Timmdek vlonderplank The Rockies 2.3 x 14 cm Walnut

Kleurvast
Anti-slip laag
Montage met clips
model_the_rockies_walnut_sfeer
model_rockies_walnut_deck_front
model_rockies_walnut_deck_back
Vanaf

26,45

incl. BTW

2 varianten op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Breedte
14 cm
Kies afmetingen
1 - 5 werkdagen
510 stuks
26,45
1 - 5 werkdagen
249 stuks
46,25
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Duurzame vlonderplanken

  • Laag in onderhoud

  • Montage met clips (geen zichtbare schroeven)

  • Anti-slip toplaag

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Kleur
Bruin
Dikte
2,3 cm
Breedte
14 cm
Onderhoudsvriendelijk
Weinig onderhoud
Zichtbare zijdes
1
Kopmaat
2.3 x 14 cm
Levensduur
25+ jaren
Behandeling
Onbehandeld
Geschikt voor clips
Ja

Composiet Timmdek vlonderplank The Rockies 2.3 x 14 cm Walnut

Een terras van composiet plaatsen die onderhoudsarm is? Deze terrasplanken van het merk Timmdek in de serie The Rockies hebben een afmeting van 2.3 x 14 cm en heeft een donkerbruine Walnut kleur. Deze planken hebben een houtstructuur, zijn kleurvast en vergrijzen niet. Dit in tegenstelling tot houten vlonderplanken. Om de planken te monteren wordt gebruik gemaakt van clips. Hierdoor krijgt u een strakke vlonder waarbij de schroeven niet zichtbaar zijn.

Timmdek vlonderplanken

Timmdek heeft drie verschillende series composiet vlonderplanken ontwikkeld. Voor de allerbeste kwaliteit kiest u voor planken uit de serie The Rockies. De composiet planken hebben een houtstructuur en 25 jaar garantie. Voor een composiet vlonderplank die nog meer op een echte houten plank lijkt, neemt u een plan uit de serie “The Alps”. Deze planken hebben ook een houtstructuur, maar zijn realistischer omdat ze uit twee kleuren bestaan. Deze planken hebben 15 jaar garantie. Voor een composiet vlonder die lijkt op een moderne vlonder met groeven, is een plank uit de serie “The Andes” een geschikte keuze. Ook op deze planken wordt 15 jaar garantie gegeven.

Duurzame terrasplanken

Voor het maken van deze vlonderplanken zijn geen bomen gekapt. Deze composiet vlonderplanken zijn gemaakt van 95% gerecyclede en teruggewonnen materialen. Er is gebruik gemaakt van HDPE (High Density Polyethylene). Dit materiaal neemt geen vocht op en is zelfs vochtafstotend. Deze composiet vlonderplanken zijn weersbestendig. Ze weerstaan de hoogste UV-index van direct zonlicht. Deze composiet Timmdek vlonderplanken zijn geschikt om te plaatsen bij zwembaden of vijvers. De terrasplanken hebben een anti slip laag en splinteren niet.

Onderhoudsarm terras

Als u een terras wenst dat weinig onderhoud nodig heeft, dan zijn deze composiet terrasplanken van Timmdek een goede keuze. Deze vlonderplanken zijn namelijk goed bestand tegen schimmel en insecten. Daarnaast zijn ze vormvast en splinteren deze niet. Timmdek geeft maar liefst 25 jaar garantie op deze terrasplanken.

Composiet vlonderplanken

Deze planken bestaan uit 1 geheel en hebben geen holkamers. Hierdoor is de plank wel iets zwaarder, maar is deze wel erg stevig en kunnen ze tegen een stootje. Een terrasplank is 14 cm breed, 2,3 cm dik en is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Heeft u liever een ander patroon op de vlonderplank? Wellicht is de serie The Alps of The Andes iets voor u. Vlonderplanken uit de serie The Alps lijken net iets meer op een houten plank en de planken uit The Andes serie hebben groeven.

Composiet vlonderplanken monteren

Composiet vlonderplanken van Timmdek worden gemonteerd met clips die na montage niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak resultaat zonder zichtbare schroefkoppen. Daarnaast gaat de montage met clips eenvoudig als traditioneel vastschroeven. Per m2 zijn er ongeveer 21 clips en schroeven nodig. De clips worden tussen de terrasplanken geplaatst en vastgeschroefd. De ruimte tussen de planken is maximaal 350 mm.