Constructiehout

Constructiehout Douglas Lariks

Met ons constructiehout van Lariks Douglas bouwt u elke overkapping of veranda op maat. Kies uit fijnbezaagd of glad geschaafde staanders, balken, rabatdelen, planken en meer. Ontdek zeer diverse kopmaten van 40x60 tot 200x200 mm dikte. Vul uw order aan met betonpoeren, vlonderhout voor een buitenvloer, allerlei dakbedekking en meer. Wij leveren het graag bij uw thuis of op uw werkplaats waar dan ook in Nederland of Vlaanderen. Handig, bekijk ook onze rekentool voor een overkapping op maat. En ontdek onze doe het zelf klustips met handige montagetips voor maatwerk overkappingen bouwen. Liever een kant en klare overkapping in een vaste maat? Bekijk dan onze prefab terrasoverkappingen. Dit zijn kant en klare sets met vaste afmetingen.

Houthandel Gadero levert Lariks Douglas contructiehout in lengtes van 2 tot 6 meter. Wilt u een grote overspanning maken, hanteer dan de vuistregel 5 cm dikte per 100 cm. Met een 15 cm dikte balk, kunt u dus prima 3 meter overspannen en met 20 cm dik 4 meter. Onderschat verder de werking van schuine schoren in alle bovenhoeken niet. Dit maakt uw aanbouw veranda of overkapping stevig en bestendig tegen de harde wind.

Raadpleeg voor houten overkappingen op maat ook onze rekentools, Gadero TV aflevering 22, 29 en 25 en de handige klustips en video's voor terrasoverkappingen bouwen.

Combineer uw overkapping met een houten vlonder 

Plaats uw overkapping op betonpoeren en (minimaal 8x20) betonbanden (voor de wanden) of bouw uw terrasoverkapping op een houten vlonder. Kies bij het bouwen op een vlonder voor minimaal 25 mm dikte hardhout planken met onderbalken om de 35 a 40 cm hart of hart. Zo weet u zeker dat uw houten vlonder minstens zo lang mee gaat dan uw houtbouw object. Aanrader is een andere houtsoort te kiezen van uw overkapping. Anders krijgt u teveel van hetzelfde. Combineer bijvoorbeeld een Red class wood overkapping met een hardhouten vlonder. Ook kunt u bij Gadero de vloer van uw overkapping bekleden met betontegels op keramische terrastegels.

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!