Gadero houtsoorten

Welke houtsoort past het beste bij uw klus

Gadero houtsoorten

Houtsoorten

Houtsoorten

Kies in het linkermenu een houtsoort waarover u meer informatie wilt vinden. Abonneer ook op ons Youtube kanaal met o.a. video's over houtsoort van de maand. 

overzicht houtsoorten kiezen

Wilt u bovenstaande afbeelding groter bekijken? Klik op het overzicht!

Soorten houtprofielen

Naast informatie over allerlei houtsoorten heeft Gadero ook handige uitleg pagina's over soorten profielen. Bekijk bijvoorbeeld ons overzicht van alle soorten en verschillen van rabatdelen. Ontdek tevens de verschillende vlonderplanken, van trendy scheepsdekprofiel tot vlak geschaafd in smal of extra breed.

Gadero nieuws, klusvideo's, foto's en meer

facebook gadero   Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV   Abonneer voor Doe het Zelf klustips voor al uw tuinprojecten, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie   Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, houten tuinmeubels, tuinhuis enz

blog gadero   Inspiratie en ideeen! Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram

Hoe kan ik de houtsoorten het beste vergelijken? 
Zorg dat u geen appels met peren vergelijkt. 'Hardhout' als product bestaat niet, er zijn namelijk heel veel verschillende houtsoorten die allemaal andere eigenschappen hebben. Verdiep u dus goed in wat u echt koopt. Hardhoutsoorten zoals Bankirai, Kapur, Ipé, Pardouk en Keruing zijn niet met elkaar te vergelijkbaar en vallen in geheel andere prijsklasses. Ook geschaafd en gedroogd hout is weer heel iets anders dan fijnbezaagd (licht ruw) en ongedroogd hout. Verdiep u in ons advies. Kies in het linkermenu een houtsoort en lees meer informatie.