Logo Gadero
service

Dakgoot set verzinkt 600 cm lengte 125 mm breed 2 stuks

Productnummer
DE34314
dakgoot_monteren_dakgootsets_2
dakgoot_monteren_dakgootsets_5_1
dakgoot_monteren_dakgootsets_7_1
dakgoot_monteren_dakgootsets_8_2
Dakgoot_set_verzinkt_600_cm_lengte_125_mm_breed_2_stuks
dakgoot_zink_1
gadero_olaug_16_1
hemelwaterafvoer_buis_zink_2
verzinkte_dakgoot_1
Vuurverzonken_dakgoot
vuurverzonken_dakgoot1
zinken_dakgoot
Per stuk

604,95

incl. BTW

6 stuks op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Diepte
600 cm
Breedte
12,5 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Verzinkte dakgoten zijn erg stevig en makkelijk in te korten

  • Mooie luxe uitstraling

  • Lange levensduur

  • 6 meter dakgoot voor 2 zijden van uw overkapping

Specificaties

Gewicht
1,5 kg
Kleur
Grijs
Diepte
600 cm
Breedte
12,5 cm
Afmetingen
600x12,5 cm
Vorm
Halfrond
Los of set
Set
Inclusief
Inclusief hemelwaterafvoer buis
Levensduur
15-30 jaren

Dakgoot set verzinkt 600 cm lengte 125 mm breed 2 stuks

Zoekt u naar een betrouwbare dakgoot die het water goed van uw overkapping afvoert? Deze verzinkte dakgoot met een lengte van 6 meter (2 stuks) is een hoogwaardig kwaliteit dakgoot die u krijgt geleverd voor beide kanten van uw dak. De goot is 125 mm breed dus het water heeft genoeg ruimte om door te stromen. Ook is deze dakgoot makkelijk in te korten, waardoor het makkelijk aanpasbaar is. U krijgt niet alleen de goot, maar de gehele set die u nodig heeft om deze dakgoot te monteren inclusief de hemelwaterafvoer buis. Wanneer u geen dakgoot plaatst stroomt al het regenwater direct van uw overkapping af. Wanneer er wind staat komt het water tegen de wanden van uw overkapping aan. Dit komt het hout niet tegen goede.

Vuurverzinkte dakgoot

Verzinkte dakgoten zijn niet alleen erg sterk, ze zien er ook nog eens erg luxe uit. Verzinkte dakgoten zijn al jaren de meest voorkomende dakgoot, te herkennen aan de glanzende look. Dit matcht mooi met de houtkleur van uw overkapping. De grote kwaliteit van een verzinkte dakgoot is de levensduur, deze gaat 25 tot wel 30 jaar mee. Mocht deze dakgoot toch eerder stuk gaan, dan is deze herstelbaar wat bij een kunststof dakgoot niet kan. Vroeger dacht men bij een verzinkte dakgoot aan solderen, maar dat is nu niet meer het geval. Tegenwoordig worden er handige verbindingsstukken meegeleverd, waardoor iedere handige doe-het-zelver deze dakgoot kan monteren.

Onderhoud

Wanneer de dakgoot hangt is het werk nog niet voorbij. Uw dakgoot komt in de loop van tijd vol te liggen met blad en andere troep, wanneer dit ophoopt zal uw dakgoot verstoppen. Daarom is het advies van ons om de dakgoot minstens 1x per jaar schoon te maken.

Gadero tip: Sluit de dakgoot aan op een regenton zo kan u het regenwater hergebruiken om bijvoorbeeld uw tuin te sproeien.

Zoekt u naar een dakgootset van 9 meter? Monteer dan deze uitbreidingsset van 3 meter aan deze set om tot een lengte van 9 meter dakgoot te komen.