Poortbeslag voor houten tuinhek poortjes met hengen met verzet

Productnummer: lds7030 Poortbeslag voor houten tuinhek poortjes met hengen met Verzet

€ 34,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Poortbeslag voor houten tuinhek poortjes met hengen met verzet

  • Complete set met slotbout en houtdraadbouten
  • Met mooie heksluiting

Poortbeslag voor houten tuinhek poortjes met hengen met verzet

Deze poortbeslagset bestaat aan een degelijke heksluiting (klinkslot), 2 plaatduimen, 2 hengen met verzet van 60 cm, een hardhoutboor 6mm en een hardhoutboor 9mm. Daarnaast wordt ook nog een bevestigingsset meegeleverd. Deze bestaat uit 6 4x30 RVS 410 schroeven, 12 4x50 RVS 410 schroeven, 2 m8x60 slotbouten verzinkt en 6 m8x30 houtdraadbouten verzinkt. Monteer deze op onze luxe hardhouten poortjes met een boormachine licht voorboren en schroevendraaier. Het voorboren van de houtdraadbouten doet u met het hardhout boortje 6 mm. Let op: boor niet helemaal door het hek heen. Dit is alleen nodig voor het monteren van de slotbouten. Hiervoor gebruikt u de 9 mm dikke hardhoutboor.

Bestel hekbeslag met kant en klare poorten of maak zelf maatwerk tuinhekken met hout van Gadero uit Groningen. Wij bezorgen overal in het land. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Poortbeslagset voor tuinhek met hengen met verzet Poortbeslag voor houten tuinhek poortjes met hengen met verzet Poortbeslag voor houten tuinhek poortjes met hengen met Verzet Op voorraad
€ 34,95 Per stuk incl. BTW