Boombank

Een houten boombank geeft sfeer in uw tuin en bovendien kunt u lekker in de schaduw zitten. Onze boombanken hebben we te koop in luxe hardhout, onbehandeld naaldhout en Geïmpregneerd hout. De hardhouten boombanken zijn onderhoudsvrij en hebben een levensduur van circa 20 jaar. De onbehandelde Lariks Douglas boombanken 7-10 jaar en de Geïmpregneerde banken voor rondom uw boom circa 10-15 jaar. Wij bezorgen houten boombanken in heel Nederland en België onder voordelige Thuiswinkel servicegaranties.

Houten Boombank

Wij hebben altijd eenvoudige boombank bouwpakketten met schroeven en tekening. Kies uit 6-kantige boombanken of luxe ronde banken voor rondom uw boom. 

Bestrating rondom uw boombank

Plaats uw houten boombank op een terras van houten vlonderplanken of abbeystones stenen in groot of wildverband. Of kies voor een de al eeuwenlang populaire waaltjes in zwart, rood of brons.

Wie naast een boombank een luxe terras wil, bekijk eens onze keramische terrastegels. Keramiek tegels voor buiten zijn kleurvast, kleurrijk, keihard en werkelijk waanzinnig mooi.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode