Keramische terrastegels van 2 cm dikte legt u eenvoudig op stabilisatiezand. De meeste klanten kiezen voor deze keramische tuintegels van 20 mm dikte. Bij Gadero kiest u uit diverse kleuren en maten. Naast 60x60 cm leveren wij ook steeds meer rechthoek formaten in keramiek tegels voor buiten. Hardlopers zijn antraciet, de houtlook keramiek tegels en blauw. Lees onze aanlegtips voor meer informatie.

Keramiek kent vele voordelen ten opzichte van andere type tegels. Keramiek is vorstbestendig en zeer maatvast en dunner waardoor logischerwijs lichter dan andere materialen zoals natuursteen. Nog een bijkomend voordeel is dat keramische tegels uitstekend kunnen worden gecombineerd met keramiek dat u in huis heeft liggen. Zo kunt u de binnenvloer doortrekken naar buiten. Als laatst en misschien wel het belangrijkste voordeel van keramiek, is dat keramische tegels uiterst onderhoudsarm zijn. Keramiek heeft een bijzonder lage porositeit waardoor deze bijna 100% ondoordringbaar zijn voor vet en vuil. Vlekken die op de tegel komen blijven aan het oppervlak en zijn daardoor zeer eenvoudig te verwijderen. Door de lage porositeit is keramiek krasvrij en zeer kleurvast.

Bent u op zoek naar het gemak van een betontegel en wilt u toch de voordelen van keramiek? Kijk dan naar onze 4 cm dikke keramische tegels met betonnen onderlaag.

Maak uw bestelling compleet en bestel direct voegmortel, voegzand, opsluitbanden en zand toe aan uw bestelling en ervaar de gemakken van online. Wij leveren binnen 7 werkdagen bij u thuis in heel Nederland en België.

Bekijk deze video voor tips voor het leggen van keramische tegels van 2 cm dikte voor een terras.

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!