Logo Gadero
service

Keramische tegels 2 cm

Keramische terrastegels voor buiten van 2 cm dikte zijn geschikt voor verlijmen op beton. Keramische tegels zijn vorstbestendig, maatvast, dunner en dus lichter. Bovendien zijn tuintegels van keramiek zeer onderhoudsvriendelijk. Deze 2 cm dikte keramische tegels zijn zeer geschikt voor rondom een zwembad van oa. Starline of LPW. Laat dan een vellingkant aanbrengen aan de zwembad rand zijde. Wilt u keramische tegels voor buiten leggen op een gestabiliseerd zandbed, kies dan bij voorkeur onze 3 cm dikke keramische tegels en 4 cm dikte keramische terrastegels

Zoekt u naar het gemak van een betontegel en wilt u toch genieten van de vele voordelen van keramiek? Kijk dan naar onze 4 cm dikke keramische tegels met betonnen onderlaag. Deze zijn meer geschikt voor het leggen in een gestabiliseerd zandbed.

Maak uw bestelling compleet en bestel direct voegmortel, voegzand, opsluitbanden en zand toe aan uw bestelling en ervaar de gemakken van online. Wij leveren binnen 7 werkdagen bij u thuis in heel Nederland, België en Duitsland.

Bij Gadero bieden we een ruim assortiment terrastegels aan. Wij hebben voor elke portemonnee de geschikte tegel. Zo kunt u kijken bij de goedkope betontegels, de geïmpregneerde betontegels en de gecoate betontegels. Wij hebben een uitgebreide blog waarin wij gedetailleerd uitleggen wat de verschillen tussen alle soorten terrastegels zijn.

Keramische terrastegel inspiratie